Super Memo

Temat przeniesiony do archwium.
Czy Super Memo działa pod Win XP ? Informacje na pudełku mówią o max Win 98.
Po pierwsze primo nie raczyłeś podać o jakie Supermemo ci chodzi. Sądzę, że na to forum jasnowidze rzadko zaglądają.
Po drugie primo szybciej byłoby poszukać na stronie producenta.
... a po trzecie primo program działa pod windows xp:)
do czasu aż przestanie ;)
bardzo zabawne :) Chodzi mi o Supermemo FCE.
Na stronie producenta podaja Win98.
Co to znaczy , że może chodzić aż przestanie, miałeś jakieś doswiadczenia ?
Wszedłeś na stronę producenta czy tylko udajesz??
Każda wersja SM działa w systemie operacyjnym pod, którym została napisana i pod każdym wyższym. Program może przestać działac tylko w wypadku nieprawidłowej jego obsługi, tzn np. Jeśli zamykasz system, gdy program działa w tle, lub gdy wyłączasz fizycznie komputer bez zamknięcia systemu. Może też się zdarzyć, że modyfikując jakiś składnik bazy SM programami zewnętrznymi sam go zepsujesz.

Obecmoe istieje kilka wersji programu SuperMemo: MSM, SuperMemo 2000 i SuperMemo 2002. Jednak wszystkie komercyjne bazy: SuperMemo FCE, SuperMemo SPEEDUP! SuperMemo Power Words, SuperMemo Proficiency! iSuperMemo Basic English są pisane dla MSM i na ich płytach instalacyjnych znajdyją sie instalatory tej wersji programu tzn. Multimedialnego SuperMemo.
Czy uczęszczając na kurs jęz. angielskiego (5 semestr)zdecydować sie na kupno programu Supermemo Advanced English Speed up! pominąć Basic English. Nie rozpoczynać nauki od pierwszej \"płyty\" Nigdy nie korzystałem z oprogramowania komputerowego przy nauce angielskiego dlatego moje pytanie.
bejotko czy Ty masz etat na tym forum?!
Nie mam etatu? Tylko staram się pomagać jego uczestnikom. Czy Ci to przeszkadza?
Próbuję dzisiaj wejść na strone supermemo, by wykonac dzisejsze cwiczenia i odczytuje komunikat, ze strona jest modernizowana. Cały dzień ? Wczoraj nie mogłam pouczyc sie wczorajszych słów z braku czasu. Czy to ma jakis zwiazek z dziesiejszymi moimi klopotami z połączeniem ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa