Euro + Reward 2 czy Tell me more 5

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie !
Mam pytanie ktory program jest lepszy do nauki jezyka angielskiego ?
Euro + Reward 2 czy Tell me more 5. Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tych programow i ktory polecacie. Bede wdzieczna.
W moim rankingu Euro + Reward 2 zajmuje 3 miejsce wśród programów wspomagających naukę języków, Tell me more 5 - dziewięćdziesiąte dziewiąte. Czy może być coś głupszego uczyć się w Polsce z programem napisanym przez Francuzów.

Program Euro + Reward 2 jest komputerową wersją znakomitego podręcznika English Reward i stanowi materiał, który poprowadzi Cię od poziomu zerowego do FCE. Nie oznacza to oczywiście, że po przerobieniu wszystkich ćwiczeń w 100% zdasz ten egzamin, ale będziesz miał wystarczające przygotowanie do jego zdawania. Po przerobieniu całego Tell me more 5 będziesz musiał zacząć przerabiać Euro + Reward 2 od początku.
Python w takim razie mam pytanie. A co jest u ciebie na 1 i na 2 miejscu?
witam!
przeczytaj dokładnie wpisy o Super Memo i Profesorze Henrym.
miłej lektury!
Zgadzam się z Pythonem. Pierwsze miejsce na mojej liscie zajmują ex equo SuperMemo i Profesor Henry (obie części). Nie ma lepszego programu wspomagającego naukę gramatyki od Profesora.

Ale uwaga ta klasyfikacja może się zmienić, w czasopismach komputerowych jest reklamowany EuroPlus + Langiage in use. Na ile znam firmę YDP, może to być przebój roku 2004. Ale pewnie drogi przebój.
Witam wszystkich mam wazne pytanie czy program tell me more 5 dziala na xp w 2[tel]% ??? i czy euro++ milenium tez ??? prosze o odpowiedz najszybciej jak sie da oki dziekuje bardzoooooooooo [email]
Temat przeniesiony do archwium.