Profesor Klaus - jak usunąć powtórki?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.
Jakiś czas temu uczyłam się z profesorem Klausem. Przerwałam nauke z powodu braku czasu, więc narobiło się automatycznie mnóstwo powtórek (ponad 2000). Teraz chciałabym nauke kontynuowac, jednak nie mam siły robić te wszystkie powtórki. Większą częśc tych słowek mam już opanowanych, a nawet jeśli nie,to po prostu nie chce ich powtarzać, bo mnie to bardzo zniechęca. Moje pytanie brzmi: jak usunąć te 2000 powtórek w taki sposób, żeby program zapamiętał słowka których się już nauczylam?
Te 2000 powtórek wyznaczonych jest na jeden dzień("disiaj"). Na nastepne dni jest wyznaczone po kilka powtórek i te bym chetnie zostawiła (no chyba że jest to niemożliwe). Próbowałam usunąć zawartośc folderu z numerem odpowiadającym użytkownikowi, ale wtedy kasuję wszystko, co program zapamietał. Czy jest jakis jeden plik odpowiedzialny za to, co chciałabym zrobić?
Z góry dziekuję za pomoc.
Nie usuwaj powtórek, przez jakiś czas (do sprowadzenia ich do przyzwoitej liczby (np. 50)) wykonuj tylko powtórki po 50/100 dziennie. Nie wprowadzając nowych słówek.
Ale ja już nie chce wykonywac tych powtórek. Chce rozpocząć nauke nowych słowek.
Nic na to nie poradzę. Nauka języka tow 90% powtórki, jeśli nie chcesz ich robić, to niczego się nie nauczysz. Zrezygnuj z niemieckiego i zacznij uczyć się tańca.
W mojej sytuacji te 2000 powtórek uważam za zbędne, gdyż jest ich po prostu za duzo i nie są rozdzielone w czasie. Jak najbardziej przyznaje, że powtórki są bardzo ważne w nauce języków, ale muszą być wykonywane regularnie, a nie 2000 naraz. Ja już od kilku miesięcy nic nie robie, tylko te powtórki. Jakiś czas temu zeszłam do 1500, a teraz znow urosło do 2000. Jak cały czas wałkuje te same slowka, to juz mi sie zaczely mylic, robiłam literówki i z rozpędu klikałam dalej. Bardzo chętnie powtórze sobie teslowk za jakis czas, ale nie w takiej ilości. Dlatego jeszcze raz zapytam: czy istnieje możliwośc wykasowania powtórek tylko z "dzisiaj"?

« 

FCE - sesja letnia 2007

»

Studia za granicą