kolejne pytano do speca od SM- z gory dzieki

Temat przeniesiony do archwium.
Mam bardzo uporczywy problem :
Otóż jakis czas temu gdy mialem w SM 600 słówek z niezaleznych przyczyn stracilem je i musialem od nowa. Nie dawno gdy nadrobilem straty i mialem gdubo ponad 1000 słówek złapałęm wirusa i musialem, zrobic reinstalke WINDOWSA na żywca wiec pliczku zgrac nie moglem. Powiedzcie czy jest dla mnie jakas rada abym znowu żmudnie nie musial zaczynac od poczatku bo to jest straszne robic tyo samo tymbardziej jeśli zajm ie mi to ponad 2 miesiace (!)
Prosze o podpowiedzi i uwagi
To może coś z uwag - rób save\'y! I jedno pytanie - chodzi Ci o słówka wprowadzone przez Ciebie (tzn. Twoją bazę) czy nauczone w którymś z pakietów SM? Pozdrowienia, Taw
Chodzi mi o słówka nauczone sie w pakiecie Super memo speed up!
Na to pytanie była odpowiedź na forum. Jesli uczysz się 10-20 zwrotów dziennie powinieneś raz na miesiąc robić zabezpieczenie procesu nauki. Jeśli uczysz się więcej, powinieneś to robić raz na dwa tygodnie. Pamiętaj tez, że te pliki powinieneśzapamiętywać poza folderem SM, najlepiej na nośnikach zewnętrznych.

W przeciwnym razie sytuacja będzie się powtarzała i nigdy nie nauczysz się więcej niż 1000 zwrotów.
Dobrze ale co mi radzicie zrobic teraz ?
Niestety musisz zacząć od nowa. Innego wyjścia nie ma.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

Zostaw uwagę