Profesor Henry 6.0 Słownictwo 3 & 4

Temat przeniesiony do archwium.
Program pojawił się już w sprzedaży. Osoby zainteresowane szczegółowymi informacjami o kursie zapraszam na naszą stronę internetową.
a czy Profesor Henry 5.5 Rozumienie ze słuchu i Konwersacje, Profesor Henry 5.0 Gramatyka oraz Profesor Henry Idioms & Phrasal Verbs też nie długo pojawią się w nowych wersjach?????
W broszurce reklamowej w pudełku do Prof Henry 3,4 v6 jest zdjęcie pudełka Konwersacji v6, wiec pewnie Konwersacje już się ukazały albo lada dzień się ukażą...
hm, dzięki za odp.
na stronie wydawcy widziałam jeszcze starą wersję.. ;(
ciekawa jestem kiedy bedzie ta o której piszesz..
Mam zamiar zakupic caly kurs ale chciałabym nabyć najnowsze produkty, żeby po paru dniach sie nie rozczarowac ze juz na rynku jest lepsza wersja.... (w końcu uaktualnienia nie wychodzą co poł roku)... a mam wrazenie ze niedlugo cała serja "Profesor Henry Megapakiet" 5 będzie uaktualniona - jako wersja 6.
Profesor Henry 6.0 Rozumienie ze słuchu i konwersacje będzie w sprzedaży w drugiej połowie września. W najbliższym czasie nie pojawi się na rynku wersja 6.0 ani Gramatyki ani Idioms & Phrasal Verbs.
A czy te rozmówki 6.o posiadają zupełnie inne nagrania niż te z części 5.5. Czy wersja 6.0 jest tylko rozszerzeniem wersji 5.5???? Czy mając wersje 6.0 warto kupić też wersję 5.5?
Witam
Czy w wersji [6.0] - dla funkcji "wprowadzenie" - można samodzielnie przewijać listę słówek ? czy dalej jest animacja - slajdy co 2/3/4/5 sekund ?
Sabinko, wersja 6.0 zawiera slowka z wersji 5.0 + dodatkowe slownictwo. Kup sobie tylko wersje 6.0.
Pozdrawiam
aha, dzięki bardzo za dopowiedz
korzystam teraz z PH 5.0 (słownictwo 3&4), orientuje się ktoś, czy jest możliwość przeniesienia mojego obecnego profilu do PH 6.0 (3&4), czyli te wszystkie przeobione słówka/zdania plus cała rozpiska powtórek?
tak bez problemu, w wersji 6.0 jest import powtorek z wersji 5.0
Pozdrawiam
Mariusz
A tak przy okazji - skoro ten post został napisany przez pracownika firmy EDGARD - kiedy można spodziewać się słownictwa v6 dla j. francuskiego, hiszpańskiego i niemieckiego?

Pzdr
Jak to zrobic? Prosze o pomoc!
Ok - odpowiadam sam sobie ale moze komus sie przyda:)
Otoz okazuje sie, ku mojej radosci ze taka operacja jest mozliwa! :)
A robimy to tak:
Po zainstalowaniu Henrego 6.0 tworzymy swoj profil uzytkownika, nastepnie przechodzimy do zakladki "ustawienia" (u gory ekranu), a dalej do zakladki "powtorki". Tam natomiast znajdziemy zakladke "importuj powtorki". Po kliknieciu pojawi sie okno z jakiego programu chcemy zaimportowac - wybieramy "wersja 5.0", a nastepnie "znajdz program". Henry 6.0 automatycznie odnajdzie nam program 5.0 na naszym dysku (musimy go na nim miec rzecz jasna;) i wyswietli nam ekranik, w ktorym wybieramy z jakiego konta uzytkownika programu 5.0 mamy chcemy importowac powtorki. Wybieramy swoje konto i ... eureka - nasze postepy w nauce z 5.0 zostaly zaimportowane:-]
Zycze wszystkim przyjemnej nauki. Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa