Prof. Henry 6.0 export postepow

Temat przeniesiony do archwium.
Jak exportowac postepy w programie prof henry na inny komputer? czytalem o tym ze postepy sa zapisane w katalogu glownym programu i trzeba skopiowac katalog 1 ale ja nic takiego nie mam wiec jak moge skopiowac moje postepy ?
Na pewno masz. Sprawdź katalog, w którym jest zainstalowany program w starym komputerze i skopiuj ten katalog do nowego komputera. Twój problem chyba polaga na tym, że nie wiesz gdzie zainstalowałeś program. Jak najedziesz na ikonkę programu myszką, bez klikania i poczekasz chwilę, to ci się wyświetli ścieżka do katalogu.
Wiem gdzie program jest zainstalowany dokładnie :) ( c/programfiles/edgard/prof henry :) ale nie mam takiego katalogu tam. Przeszukałem zawartosc ich wszystkich (równiez udostępniłem pliki ukryte) i nie mam tego katalogu "1"
To dziwne. Wejdź w ustawienia programu, zakładka inne i zobacz jaka jest podana ścieżka do katalogu użytkownika. U mnie jest domyślnie ustawiony katalog 1. Program sam go tworzy. Zawsze możesz się skontaktować z pomocą techniczną wyd. Edgrad.
U mnie też w programie domyślnie jest ustawiony katalog 1 ale dziwne że nie moge znaleźć jego :/
W takim razie, nie wiem jak to jest możliwe. A nie usunąłeś go przypadkiem? Przeinstalowywałeś program? itp...
Polecam skontaktować się z wyd. Edgard
Witam,
pod Windows Vista poszukiwane katalogi znajdują się tutaj:
C:\Users\pio\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\
Gdyby to nadal nie rozwiązywało problemy bardzo proszę o kontakt z pomocą techniczną:
http://jezykiobce.pl/kontakt.php
Pozdrawiamy
Czy da się w prof. Henry Słownictwo zrobić przerwę?
Jeśli mialabym gdzies wyjechać na jakiś czas to wtedy wiadomo powtórki będą się naliczać z dnia na dzień..i potem miałabym ich tysiąc.. JAk tego uniknąć?
Hej, a może zwiększ sobie częstość powtórek w ustawieniach na czas wyjazdu - może to nie spowoduje przerwy, ale zmniejszy liczbę naliczanych słówek i nie będziesz miał tego tysiące. Jakbym się dowiedziała czegoś więcej, to dam znać.
Chcę przenieść zawartość profesora na inny komputer nie tracąc dotychczasowych przerobionych jednostek. Wiem że trzeba skopiować folder 1 i ja mam usr_v2.t czy to te foldery? Jak to ma wygladać czy najpierw instaluje program na nowym komputerze a potem dodaje te foldery i tworzę moje konto? Czy odwrotnie? Najpierw konto a potem dodaje skopiowane foldery?
Już to zrobiłam i działa na innym komputerze. Może innym się przyda. Najpierw wgrywasz program na inny komputer i tworzysz swoje konto (taka sama nazwa jaka była na poprzednim komputerze).Potem kopiujesz pliki 1 i usr do folderu gdzie zainstalowany jest program: programy, edgard, słownictwo. Jak znowu wejdziesz w swoje konto to powinny być wszystkie powtórki przeniesione na twoje konto w tym komputerze :-P tak pisze bo może ktoś też miał podobny laicki problem :-)
Temat przeniesiony do archwium.