supermemo i reward

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Mam takie pytanie, tylko nie wiem, jak je zadać.
Czy gramatyka z rewarda jest adekwatna do słownictwa w supermemo advanced speed up, czy trzeba będzie/powinno się/dobrze by było przerobić więcej gramatyki? Czy po przerobieniu tych programów będę się swobodnie (tj. więcej niż komunikatywnie) posługiwał j. angielskim? W rewardzie są wszystkie czasy angielskie omówione? na jakim poziomie biegłości będę poi tych programach (tj. A1, A2, B1.....)? z góry dziękuję za odpowiedź.
czy dałbym radę po tym iść na studia albo do szkoły policealnej w Anglii
Będę mógł przystąpić po tym do CAE?
I jeszcze jedno: nie można supermemo jakoś zatrzymać, żeby nie robił powtórek jak mnie nie będzie jakiś tydzień? Bo mi narobi 200 słówek do nauki i będę musiał sobie od początku to zacząć. Tak to wygląda? bo jeszcze nie mam tego programu, dopiero kupię.
Zanim pochopnie kupisz poużywaj triala. Algorytm może jest wspaniały, ale interfejs sprawia, że odechciewa się z tego korzystać. Ja żałuje zakupu, a w tej chwili używam Anki.
Dzięki, ale już za późno, bo już go kupiłem, tylko czekam aż przyjdzie pocztą. Już raz kupiłem program do nauki języka angielskiego (reward) i nie żałuję. Może i tym razem się uda
Jest jakiś sens żebym dodał do rewarda i supermemo basic english (a potem advanced speed up) supermemo no problem?
Administrator może usunąć cały ten temat, bo napisałem to wszystko jeszcze raz w jednym poście.
Wątpię, żeby "administrator" to usunął. Jeszcze nie widziałam, żeby "administrator" usunął cokolwiek z tego forum... A usunięcie wielu rzeczy przydałoby się...
>>>Jeszcze nie widziałam, żeby "administrator" usunął cokolwiek z tego forum... A usunięcie wielu rzeczy przydałoby się...

...No to naucz sie czytac, albo odwiedzac forum czesciej. Wiele postow jest usunietych, ale o kazdym Administrator musi najpierw wiedziec, i uznac, dlaczego chcemy jego usunac. Niestety, Pan Lukasz nie jest wrozka, ani tez nie ma krysztalowej kuli, zeby akurat wiedzial ktory post ma usunac a ktory nie.
U boku kazdego postu jest cos, przez co mozesz poinformowac p. Lukasza o usunieciu.
Chyba nie przypuszczasz ze on tu siedzi i czyta kazdy post. (No, ale oczywiscie, ze tak myslisz....bo mlodziez i tak nic nie mysli)
Oj, terri, terri...

Czytać nauczyłam się jeszcze w czasach, kiedy ty uczyłeś się robić kupkę na nocniku...
A wypowiedzi niejakiego Omegi z tego wątku nie skasował (https://www.ang.pl/zwolennicy_Supermemo_co_wy_na_to_87145.html), mimo, że były oflagowane.

No, coś jakby obija się troszkę ten twój pan Łukasz...
>>>Oj, terri, terri...
Czytać nauczyłam się jeszcze w czasach, kiedy ty uczyłeś się robić kupkę na nocniku...
...widzisz, zebys odwiedzala to forum czesciej, to moze (tylko pisze 'moze') bys zauwazyla, ze jestem kobieta.
Drugie, jak wszyscy juz wiedza ja mam 80 lat - ty, kochanie, musisz miec wiele wiecej ode mnie. Podziwiam to.
...Kiedy ja bylam mala, nie mialam nocnika zeby do niego sie zalatwiac ...ej byly to dobre czasy, oj byly.
>>>A wypowiedzi niejakiego Omegi z tego wątku nie skasował
Pan Lukarz jest administratorem tego forum (to jest jego forum, to prosze troche wiecej szacunku)
Drugie, tylko ON ma prawo przemyslec to, czy post jest do usuniecia, a nie ty.
Ty, tylko mozesz jemu zasugerowac, ze cos jest nie tak.
Och doprawdy terri nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Przy odpowiedniej diecie i trybie życia można żyć baaardzo długo...
Już dobrze terri. Nie bulwersuj się tak bo jeszcze wylewu dostaniesz :)
>>>Już dobrze terri. Nie bulwersuj się tak bo jeszcze wylewu dostaniesz
>:)
...dzieki, ze troszczysz sie o moje zdrowie, no i tak bezinteresownie. To naprawde jest cos w dzisiejszych czasach...;-)
Nie znam pierwszej pomocy, więc jakby co to nie pomogę... Może pan Łukasz...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa