opmoc przy książce

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Jestem w trakcie pisania książki o nauce języków obcych i bardzo prosiłbym Was o pomoc. Chodzi mi o korektę i wykazanie, czy książka budziałby wasze zainteresowanie. Na stronie www.jezykiobcetoproste.implesite.pl można ściągnąć darmowy fragment - właściwie tyle, co napisałem do tej pory. Do niczego nie zobowiązuję, proszę tylko o podanie opinii po przeczytaniu tekstu. Wielkie dzięki za pomoc!
Podaj konkretnego linka do tego fragmentu, bo na stronie go nie widzę.
Nie ma tak łatwo. Trzeba się zapisać i dostaniesz email z darmowym fragmentem. A za dwa tygodnie następny z propozycją kupna :)
Hej, kliknęłam na "O mnie" i nic tam o Tobie nie ma!
jest imię i nazwisko, i zdaje się, że ta sama osoba prowadzi bloga o tym, jak zarabiać w internecie i być wolnym, ha, ha
Poza tym zaciekwaiło mnie to, że udostępnia to, co do tej pory napisał z prośbą o komentarze, ale cała ksiązka ma się ukazać w ciągu 2 tygodni. Po co mu te komentarze?
No widziałam, dlatego się czepiam. W ramach korekty:) Jak ktoś pisze, że można pobrać, a potem się okazuje, że nie, to jest to błąd. Do skorygowania:D
Przecież takie książki pisze się w dwa dni. Bez ładu, składu i sensu, bez poparcia naukowego, bez korekty - ale za kasę, bo naiwnych nie brakuje.

Kurka, właściwie to sama mogłabym coś takiego napisać. Easy money (a przynajmniej mam odpowiednie doświadczenie:))
Kontakt do pana jest, ale miałam nadzieję znaleźć krótkie bio i dowiedzieć się dlaczego ten pan mysli, że wie co twierdzi, że wie :)
I teraz pozostaje tylko czekać aż pan wróci na forum albo obrońcy pana i zacznie się pyskówka o zawisci Polaków itp.
to samo sobie pomyślałem
was1992-
przypuszczam ze jestes jednym a z lepszych wykladowcow na renomowanym Uniwersytecie - bo inaczej to po co nam tracic pieniadze na kupowaniu ksiazki napisanej przez osobe ktora mysli, ze to wszystko tak latwo idzie.
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę