Super memo -ciag dlaszyy!

Temat przeniesiony do archwium.
To słuchajcie!Ja w takim razie chce super mema-speed upa.Ale czy na pewno słowka są tłumaczone na jezyk polski???Bo rozmawiałam z takim chłopakiem ,który mówi,że ma speed upa i słowka są tylko maja def.angielską!-a na polski nie są przetlumaczone-mówił ze polskie tłumaczenia są jedynie w proficiency.No i kurde..komu tu wierzyć?Niech odpisze ktos kto posiada oryginalną wersję speed upa-bo ja już sama zbaraniałam.dzieki z górki.
A no właśnie ! A czy sa może w tym speed upie przykłady jak używa się poszczególnych słowek w zdaniu?
Bo jezeli słowka nie sa tlumaczone na polski to niem lepiej dodac te 20 zł i kupic sobie slownik longmana contemporarego?Fakt że sam musisz sobie wyszukiwac slowka,ale to chyba lepszy zakup.Mówcie coś!
ja już Ci pisałam, że słówka mają polską i angielską definicje[zawsze wyświetla się najpierw angielska, potem po najechaniu na nią myszką pojawia się polska, tak samo jest ze słówkiem którego się uczysz - najpierw pojawia się po angielsku, potem jeśli najedziesz na nie myszką pojawia się polski słowo]. Mam oryginalne Supermemo Speed up, kupione za 59 zł w empiku.
Definicje słów jak i same konkretne słowo czytane jest również przez lektora.
a najlepiej zobacz jak to w ogóle wygląda:
http://www.supermemo.net/index1.php?op=0&did=33&ppid=37&subid=39&tid=8&scrshots=1

[tyle ze tu jest pokazane bez polskich wyjaśnień, ale są one na pewno]
przykładów użycia w zdaniu nie ma, wiem że było coś takiego w supermemo fce, które było prezentem do "Rzeczpospolitej"
Dzieki gajka za klarowną odpowiedź!
Też tak kiedyś miałem na XP że mi się nie wyświetlały tłumaczenia, ale przeinstalowałem i wszystko wróciło do normy. Teraz lektor zaczął zjadać mi końcówki tekstów, i nie mogę się z tym uporać :(
Ten program ma jakieś problemy z windowsem XP, kiedyś mi się nie chciał nawet zainstalować, musiałem przeinstalować windowsa. Powinni wydać nowego supermemo w pełni 32bitowego.
ooo tak?
Ja też mam Windowsa XP i wszystko działa:)

A na stronie supermemo chyba wyjaśniają jak się uporać z problemami z dzwiękiem w supermemo...tak jakby coś..;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa