testy wstepne na filologie angielska

Temat przeniesiony do archwium.
Hi!

Gdzie w internecie moge znalezc testy wstepne na anglistyke z poprzednich lat? Szukalam przez google i znalazlam tylko trzy. Pewnie zle szukalam, no ale moze macie cos, czym moglibyscie se ze mna podzielic ;)

BTW, do tych, ktorzy zdawali egzaminy wstepne wczesniej - jak one sa punktowane? Systemem zero-jedynkowym? Tzn. np. w przypadku transformacji - czy punkty przyznawane sa tylko w przypadku zdania w 100% poprawnego czy moze dostaje sie 0,5pkt jesli zdanie jest tylko w czesci poprawne?
hej ja z zapytaniem:gdzie udalo ci sie znalezc te testy?Ja szukam juz drugi dzien i nic, a tak w ogole to zdaje na uam. Prosze daj cynk pod jakimi haslami je znalazlas. By the way, gdzie ty zdajesz?
Czesc! Ja tez zdaje w tym roku na fil.ang. na UŚ i AP w Krakowie a wy gdzie zdajecie? Jezeli zdobedziecie jakies testy please, podzielcie sie. Hmmmm... kto wiem moze spotkamy sie na egzaminach :D Jestem za nawiazywaniem nowych znajomosci...:] Pozdrowka dla wszystkich wybierajacych sie w tym roku na fil. ang. :]
dziewczynki np. na tej stronce można znaleźć linki https://www.ang.pl/studia_testy.html
nie jest tego za duzo ale zawsze coś

tez w tym roku bede próbowac się dostac na fil. ang. chętnie pogadam na ten temat bo sama mam jeszcze duzo dylematów gdzie się wybrać
pozdowionka ;)
ja zdaje na uam bo jest to najlepsze miejsce zaby studiowac anglistyke. Poczatkowo chcialam zdawac na uj ale uslyszalam i przeczytalam tyle negatywow na temat tego uniwerka, ze mi sie odechcialo.
O to tak jak ja:) Zdaje na uam tzn mam zamiar bo na 100% niczego, absolutnie niczego nie jestem pewna. Mam tyle watpliwosci ze starczyloby dla 5 osob:] A wy wszystkie zdajecie nowa mature? Pozdrowienia dla przyszłych studentek (czyt. dla nas) :)))
o nie nie ja zdawalam stara mature
Ja tez marze o uam ale po 1. moj angielski nie jest zbyt rewelacyjny wiec tylko pomarzyc sobie moge a po 2. mieszkam na samym poludniu Polski i studia w Poznaniu sa raczej rzecza malo realna ze wzdledow odleglosciowych wiec pozostaje mi Krakow lub Katowice. :) A maturke zdaje nowa. Pozdr. all :)
Eee tam!Nie przejmuj sie odlegloscia. Jesli sie wkrecisz w odpowiednie towarzystwo to i tak nie bedziesz chciala zbyt czesto jezdzic do domu. Ale decyzja nalezy do ciebie. Ja osobiscie mysle, ze jesli marzy ci sie uam to powinnas sprobowac sie tam dostac. Nawet jesli sie nie uda bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglas zeby tam studiowac. W kazdym razie POWODZENIA. ;-))))))
Dzieki za slowa otuchy! =) Na podjecie decyzji jeszcze troche czasu zostalo. Zobaczymy jak mi maturka pojdzie. Zdecydowalam sie na rozszerzona ale z tym to sie troche na gleboka wode rzucilam. Obawiam sie troche o swoj speaking bo jest marny :)
hallo,
ja tez chce studiowac na AP
wiec mozesz mi cos wiecej o sobie napisac i mozemy sie poznac,
jak chcesz to napisz swoj mail
tak poza tym to teraz siedze w Londynie
i mam zamiar wrocic ca 3 miesiace
miesiac przed egzaminami na zaoczne na AP
wiec jak masz jakeis pytanka to pisz
Ewelina
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CAE - sesja letnia 2005