tłumaczeniówka na US

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś się orientuje, jak teraz mieliśmy examy na predyspozycje(UŚ), to są jeszcze jakieś ustne, zakładając, ze sie ktoś dostanie na ta parszywa tłumaczeniówke??
ula jesli sie dostaniesz na tlumaczeniowke po dzisiejszym teście to już na niej jestes:D jesli ktos obleje test na tlumaczeniowke, moze jeszcze zdawac ustne na specjalnosc nauczycielska:]
tututtu dzieki
zobaczymy jak poszlo, mi sie wydawał nei taki zły ten test z tłumaczenia, ale to nie zmienia faktu, ze jest tylko25 miejsc :) a jezeli, na nauczycielska, jedna rzecz niedaje mi spokoju, ten egzamin ustny z polskiego, angielski pal licho, jakos ujdzie, ale z literatury polskiej, mialam to wieku temu ;(
tututtu dzieki
zobaczymy jak poszlo, mi sie wydawał nei taki zły ten test z tłumaczenia, ale to nie zmienia faktu, ze jest tylko25 miejsc :) a jezeli, na nauczycielska, jedna rzecz niedaje mi spokoju, ten egzamin ustny z polskiego, angielski pal licho, jakos ujdzie, ale z literatury polskiej, mialam to wieku temu ;(
Ten egzamin, wlasciwie rozmowa, dla SM jest z literatury polskiej? Z tego, co wiem, to raczej bardziej tematy przyziemne, jakas grama czy cos. Choc nie jestem pewna, jako NM sie tym nie interesowalam specjalnie.
serio nie wiem skad oni wezma tematy na ustnu po polsku, jak zechca to moga i z kosmosu sobie je wyjąć ( jak bedzie za dużo chętnych ) hihi
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe