Ja się dostałam ale na włoski :-P GG tak jak w nicku
hamida
12 sie 2005
cześć :) ja dostałam się na angielski do NKJO w Zabrzu :) bardzo się z tego cieszę :)mam nadzieję że będzie fajnie :) pozdrawiam
[konto usunięte]
12 sie 2005
też się dostałam :-) będę dojeżdżać z Katowic (1,5h !!) ale i tak się strasznie cieszę :-)
Natchniuza
12 sie 2005
Jak mieszkasz gdzies blisko dworca w Katowicach, to dojazd nie jest taki straszny. Pociag jedzie ok 25-30min, a do NKJO z zabrzanskiego dworca jest rzut kamieniem:)
P.S.: Jesli jestes na angielskim, to bedziesz studiowac z moja kolezanka z klasy.
hamida
12 sie 2005
ja juz nie mogę doczekać sie pażdziernika :) a poza tym poznam Was czyli wspaniałych ludzi którzy bardzo lubię angielski tak samo jak ja :)
[konto usunięte]
29 sie 2005
Jako pełnoprawny obywatel Zabrza i przyszly student zabrzańskiego NKJO chciałbym zaproponować wieczorek zapoznawczy, bodajże 7dmego października w zabrzańskim klubie esencja.... chyba ze od razu po spotkaniu organizacyjnym ktore sie odbedzie bodajze 3ciego..... mowie to jako zdobywca najwiekszej liczby punktow......
[konto usunięte]
29 sie 2005
Jakby ktos chcial jeszcze pogadac o Zabrzu, szkole niech wali na 5170393
[konto usunięte]
30 sie 2005
jesli myslisz ze bedzie fajnie w nkjo w zabrzu to sie mylisz...przejdziesz dosc ciezka szkole zycia...z zabawy tez nici...wiekszosc przedmiotoow raczej nudnych(-pedagogika;/) ale pozdraiwiam i zycze abys nadal byla optymistka...
wiesz, uczę się w NKJO w Zabrzu i powiem, że wcale nie jest tak
pięknie jak ci się wydaje; nauki po same uszy i zero czasu wolnego;
życzę aby twój optymizm przetrwał chociaz do końca tego roku, ale będzie ciężko,
kampus
30 sie 2005
z mojej skromnej strony powiem, że nie wydaje mi się, że będzie pięknie, będzie raczej zajedwabiście pozdrawiam wszystkich coolegów i cooleżanki z roku :P do zobaczenia w październiku, 3mano :D
[konto usunięte]
05 wrz 2005
ja też się dostałam, ale niestety na wieczorowe. hmmm... ale będzie ok :) MUSI BYĆ, bo na daremnie nie będe dojeżdżać 60 min starymi PKSami z Czerwionki do Zabrza pozdrawiam i do zopbaczenia w pazdzierniku:))
[konto usunięte]
22 wrz 2005
zapomnij o tym ,dadza Ci tak w dupę,że moze nie raz wyjdziesz stamtąd z płaczem...Gdybym wiedziała co to za kanał, nie zmarnowałabym swojego czasu.
Powodzenia mimo wszystko.
zaraqs
26 wrz 2005
dobrze mówisz:) Tez tam studiuje niemiecki - 0 życia towarzyskiego, non stop ksera, ksera i KSERA:) Jeszcze nowy narybek NKJO będzie przeklinał swe słowa:)