czy mozna zaliczyc przedmioty?????

Temat przeniesiony do archwium.
nieprecyzyjnie sformulowalam temat ale juz tlumacze:
zastanawiam sie czy moglabym w kolegium uniwersyteckim miec zaliczone przedmioty z pierwszego roku ktore zaliczylam w kolegium patronackim... oczywiscie nie wszystkie bo jest kilka roznic w programach, nie chodzi mi o przeniesienie, bede ponownie na pierwszym roku ale fajnie by bylo nie przechodzic przez to jeszcze raz :) tzn nie marnowac roku na powtarzanie tego co juz mialam i przy okazji zmniejszenie liczby zaliczen i egzaminow :) czy to jest mozliwe? prosze zorientowanych o rzetelne informacje :) pozdrawiam :)
niektore przedmioty mozna przepisac. Sa duze szanse szczegolnie w przypadku tzw. bloku ogolnego (filozofia itp.). male szanse sa wtedy, gdy programy sie roznia (np. w jednej szkole 2 semestry, w drugiej 3 semestry) lub gdy np. zajecia prowadzil doktor, a w nowej szkole prowadzi je profesor - wtedy troche nie wypada prosic, prawda?.
zajecia prowadzil doktor, a w nowej szkole
>prowadzi je profesor - wtedy troche nie wypada prosic, prawda?.

E, bez przesady. Ja mialam przepisywana wlasnie filo z jedngeo kierunku, gdzie prowadzila ja dr, na drugi, gdzie prowadzil ja prof, i bez problemu przepisal.

Pzdr,
Kociamama.
super :) dziekuje :) i jeszcze takie pytanko: jesli przedmioty nie nazywaja sie tak samo ale mozna sie domyslic ze wlasciwie sa takie same czy to stwarza jakis problem? chodzi mi o cos takiego jak np konwersacje - komunikacja ustna, multimedia - nauczanie wspomagane komputerem

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę