nie dostałem sie do nkjo i koniec marzen o studiac

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
:(
A możesz napisać do którego nkjo startowałeś?
Właśnie, że nie!!To dopiero początek marzeń!! Są różne opcje:
praca+zaoczne
praca+wieczorowe
nauka+egzamin za rok!!
Jeśli teraz nie udało Ci się dostać, to może znaczy, że musisz jeszcze troszkę popracować nad językiem... To się na pewno opłaci, bo nawet jeśli w międzyczasie zmienią się Twoje marzenia- nauka nigdy nie pójdzie w las;-)
To oczywiście łatwo mówić komuś obcemu, ale ja naprawdę tak myślę. To na pewno nie będzie łatwe, ale może warto...hmm??

Trzymam kciuki!!
Średnia wieku na anglistyce to niekoniecznie 19 lat...
Jeśli to Twoje MARZENIE to spróbuj za rok.
Są rózne możliwości spożytkowania tego roku.
Pozdrawiam
a myślicie że jest sens studiować filologie na zaocznych, ja zawsze myślałem, że tylko dzienne się liczą ze względu na większy kontakt z językiem.
:]

jesli ktos chce, to na zaocznych sie nauczy jezyka zajebiscie, jak ktos nei chce, to i dzienne na UAMie mu nie pomoga
nie łam się:) tylko pracuj!!! niektorzy nie zdaja w jednym roku a w drugim po roku samodzielnej nauki zdaja z jednymi z pierwszych lokat!!! Znam osobiscie:) Tylko nie trac kontaktu z jezykiem! Idz na jakis kurs albo popracuj samodzielnie z jakimis ksiazeczkami- rob testy czytaj po angielsku itp itd:) Powodzenia!!! na pewno uda Ci sie za rok!!!!
dzieki bardzo za słowa otuchy
Może byś się wziął do roboty a nie biadolił w necie. Jaki to ma sens? Pozdrawiam
tak to koniec, a ty możesz uważać się za mega nieudacznika!!!!!!
na twomi miejscu przepraszałabym, ze zyje! weż idź się powiesić!!!!!!
żal mi jak widze takie komentarze, jak ten post wyżej..weź sie zastanów.
chłopak sie wypowiedział-jak każdy ma prawo-i chyba liczył na wsparcie, myśle jak każdy w podobnej sytualcji, a ty taki miły komentarz. Nie rozumiem, zero empatii..naprawde żal mi Ciebie kolego/koleżanko podpisany/a
Nie przejmuj się takimi komentarzami. Wiem co czujesz bo 3 lata temu zdawałam na UJ i niestety sie nie dostałam. Zostałam przyjęta do innej mniej renomowanej uczelni w której fil. ang. była dopiero otwierana i tez mi nie było do smiechu. Ale jak się okazało to że sie nie dostałąm to było tzw. blessing in disguise bo teraz dostałam się na SUM na UŚ gdzie jest seminarium którego nie ma na UJ

Głowa do góry
A ty co robisz -studjujesz, pracujesz, zdajesz czy robisz cokolwiek pożytecznego???? Zamiast dołować ludzi." weż idź"pomachać szpdlem, łopatą czy inna miotłą .może ci przejdzie.!!!!!
Mirek jaki koniec????
czy wiesz ilu ludzi się nie dostaje na różnego typu studia, to jeszcze nie oznacza, że nie możesz studiować; ja sama kilka lat temu wymarzylam sobie filologię romańską na UJ, niestety nie udało się, więc poszłam na UWrocławski na anglistykę i też było ok, a teraz będę studiować romanistykę; swoje marzenia trzeba realizować, przecież możesz studiować zaocznie, ewentualnie inny NKJO , lub za rok itp. z jakich okolic jesteś - może nie wiesz gdzie szukać?
pozdrawiam
"szpdlem" nie machałem jeszcze
trzeba było się na maksa przyłożyć, tzn. stanąć na głowiei uczyć się długo codziennie, a na pewno byś się dostał. czy jesteś w stanie powiedzieć że zrobiłeś rzeczywiście wszystko co w twojej mocy żeby sie dostać
Czy to p. Jadzia, bo jakbym słyszal moja wychowaczynię, mam nadzieję że nie, hej "Rada" masz zły dzień czy co, co Cię ugryzło- nie rozpędzaj się za bardzo, czy wiesz ilu było chetnych ludzi na jedno miejsce na renomowanych anglistykach, a także tych pozostałych?
może to brzmi dziwnie, ale uważam, ze coś w tym jest na pewno!!!!!
co tak tajemniczo w czym coś jest?, czy moja kariera szkolna już się skończyła? pZdr
Nie bądź taki złośliwy > Komentarz był do "masz rację" A myślę że "Szpdl"to ta sama osoba.Jesteś jedną z najniesymatyczniejszych osób na forum(łagodnie mówiąc).i myślę że mówię w imieniu wielu osób, którzy przeczytali twój paskudny komentarz!!!!!
Chodzi mi o komentarz skierowany do Mirkkkka
mirekkk to przemek
dokładnie Vera. A co więcej 'Masz racje', 'Szpdl' i 'rada' to ta sama osoba.

chcesz kolego pisac na forum, to nie kombinuj , tylko pisz jako ta sama osoba.
no i kolejne ...
Pytanie do masz rację:
1 czy masz jakikolwiek związek z uczeniem się języka angielskiego??
Bo myślę,że znalazłeś sietu przypadkowo
2 Ile masz lat ( mysle że góra gimazjum)
ja bardzo sie boję, bo za używanie kilku nicków według ciebie nakładasię tu chyba karę????? japrzynajmniej jestem szczera i nie pocieszam chłopaka w taki sposób, jakbym sugerowała, ze dobrze sie stało ze sie nie dostał, bo teraz ma więcej szans. dobrze wiem ja i wy także ze tak nie jest, bo z każdym rokiem konkurencja wzrasta. ja jestem realistką
czy ty jestes she czy he, bo chyba naprawde jes torozdwojenie jaźni. a po drugie co z odpowiedziami na moje pytania>
kolego albo kolezanko nie podszywaj sie pode mnie chyba że tez się tak nazywasz więc odwagi i sie przedstaw
ach sorry, troche się pogubiłem w twoim kombinowaniu, Mirek to nie ja i chlopakowi jak najbardziej współczuję, ale myśle że sobie poradzi jak wielu innych co się im nie udało TO NIE KONIEC świata, nawet teraz sa jeszcze miejsca na aglistykach niestety płatnych, ja będę na wieczorowej ale to był mój wybór od początku, dzienne niestyty nie dla mnie, nie mam pojecia czy są jeszcze gdzieś miejsca na dziennych, już prawie październik może doradzcie mu coś jak wiecie, a co do ciebie "rada" itp. ksywy nie mieszaj, podejrzewam że jesteś jakimś zakompleksionym uczniem, który zamiast się uczyć dokucza innym, pzdr
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |