Zapisałam się na filologię angielską na WSB na studia zaoczne (dofinansowana przez UE specjalizacja tłumaczeniowa). Jest to nowy kierunek na tej uczelni i zupełnie nie wiem czego się spodziewać :] Z chęcią poznam osoby które też się tam wybierają :) Pozdrawiam, Anna
Hej.Więc tak jak Ja.Nie ukrywam,że też jestem tego niezmiernie ciekawa.Mnie jeszcze dzieli od tego zaliczenie poprawkowej matmy,ale myślę,że to już nie jest problemem.Mam nadzieje,że tu zaglądasz i zobaczysz post;)czekam na odzew.Aga.
patonekm
13 wrz 2011
Witam, tez się zapisałam na ten sam kierunek ;). Też zupełnie nie wiem co mnie czeka na tych studiach :).
A skąd jesteście i ile macie lat?
Patrycja :)
nikita2809
23 wrz 2011
O to jest nas juz trzy :)) A niedługo zaczynają się zajęcia, dokładnie 8go, wiec mam nadzieje ze wkrotce sie poznamy :) Ja pewnie Was zaskocze ;) no cóż, mam 29 lat, jedne studia juz za soba ;) A w jakim wieku Wy jesteście? Pozdrawiam :)
insomnia29
30 wrz 2011
hej.Nikita,ja też mam 29 lat:)To moje pierwsze studia.W tym roku zdawałam maturę.Kurcze,cieszę się,że dałyście znak życia.Idziecie na inaugurację w środę?Już nie mogę się doczekać jak się poznamy.Jak tam wasz angielski?Jakieś korki?