filologia ang. na WSB Dąbrowa Górnicza

Temat przeniesiony do archwium.
Zapisałam się na filologię angielską na WSB na studia zaoczne (dofinansowana przez UE specjalizacja tłumaczeniowa). Jest to nowy kierunek na tej uczelni i zupełnie nie wiem czego się spodziewać :] Z chęcią poznam osoby które też się tam wybierają :) Pozdrawiam, Anna
Hej.Więc tak jak Ja.Nie ukrywam,że też jestem tego niezmiernie ciekawa.Mnie jeszcze dzieli od tego zaliczenie poprawkowej matmy,ale myślę,że to już nie jest problemem.Mam nadzieje,że tu zaglądasz i zobaczysz post;)czekam na odzew.Aga.
Witam, tez się zapisałam na ten sam kierunek ;). Też zupełnie nie wiem co mnie czeka na tych studiach :).
A skąd jesteście i ile macie lat?
Patrycja :)
O to jest nas juz trzy :)) A niedługo zaczynają się zajęcia, dokładnie 8go, wiec mam nadzieje ze wkrotce sie poznamy :) Ja pewnie Was zaskocze ;) no cóż, mam 29 lat, jedne studia juz za soba ;) A w jakim wieku Wy jesteście? Pozdrawiam :)
hej.Nikita,ja też mam 29 lat:)To moje pierwsze studia.W tym roku zdawałam maturę.Kurcze,cieszę się,że dałyście znak życia.Idziecie na inaugurację w środę?Już nie mogę się doczekać jak się poznamy.Jak tam wasz angielski?Jakieś korki?

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Programy do nauki języków