NKJO TWP w Kielcach

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałem zapytać czy ktoś może udzielić mi jakichkolwiek infirmacji na temat poziomu nauczania w NJKO TWP w Kielcach? Proszę o jakieś informacje, wybieram się w tym roku i chcę cokolwiek wiedzieć.
mam kolezanke wlansie tam ja jestem w srzu to uu mnie jest przerabane;P
w kielcach wiem ze tez duzo nauki mają, jeden przedmiot maja z jakas amerykanką, niestety nie jestem w stanie powiedziec jaki, no a poza tym to nic innego jak nauka nauka nauka...nie ma lekko.Pozdrawiam, powodzenia;)
Hej ja jestem z KC i wiem że na TWP też jest ciężko - kolegium i trzeba się uczyć. POwiem Ci, że wykładowcy są prawie ci sami co na Akademii u mnie, więc poziom pewnie jest podobny, tyle że na TWP się płaci ;)
taaa jest amerykanka;) od speakingu paranoiczka;) duzo piszczy jak mowi;) i generalnie sluchac sie jej nie da;) jest o tyle fajnie w nkjo ze panuje znosna rodzinna atmosferka, nauczyciele wymagaja ale jak Ci sie noga poslizgnie to przymykaja oko i zaliczasz - poprawiasz ile chcesz;) raczej musialoby sie stac cos strasznego zeby Cie ktos ulala albo zebys wylecial. nie tutaj takie rzeczy sie nie zdazaja.