gusta gustami, ale Twoj musi byc naprawde lekko zwichniety, zeby o muzyce tych dwoch przesympatycznych dziewczyn miec inne niz - \'One sa po prostu cudowne\' - zdanie...wiem, wiem - jedni sluchaja czajkovskiego, jedni krzysia krawczyka, a inni starego dobrego malzenstwa, ale do tej pory bylem pewny, ze ta muzyka zaspokaja potrzeby doznan estetycznych nawet najbardziej wybrednych sluchaczy...jak sie bardzo mylilem..co jest pocieszajace dla Ciebie - kolejna plyta pokaze calkowicie odmienne twarze obu artystek, w czym nieskromnie mowiac mialem takze swoj wielki udzial - trzymalem mikrofony przy nagraniach, wykonywalem wszystkie czynnosci z tym zwiazane (wlaczanie, wylaczanie, obnizanie stojaka, podwyzszanie go etc.), podawalem napoje podczas nagran, wycieralem spocone (tak, one tez sie potrafia spocic) czola dziewczyn itp...wiem, ze to moze i malo, ale te doswiadczenia na prawde wyjatkowo wplynely na nie, jako artystki...w dwoch slowach - dziewczyny dojrzaly od czasow \'nas nie dogonjet\' i \'jo soszla suma\'...bedziesz miala okazje sie przekonac o tym sama - moj serdeczny przyjaciel vlodek putin zaprosil mnie w pierwszy weekend marca do siebie, gdzie na uroczystosci wreczenia \'moskwiczkow\' jak gwiazdy wieczoru wystapia wspomniane panie...nie musze mowic, ze dostalem dwa zaproszenia na te gale - jestes moja partnerka..;))
serdeczne pozdrowienia od dziadka, czeka na wiadomosc...:)