kto do Studium Przekladu we Wroclawiu?

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest moze ktoś z Włoclawka lub okolic kto wybiera sie na Podyplomowe Studium Przekladu (j.ang.)we Wrocławiu ?Jesli tak to prosze o kontakt: [gg] we dwie osoby bedzie razniej :)
bedzie az 179 takich osob + Ty. Bo tyle przyjmuja:)

pozdrawiam
ahhh z wloclawka - do wroclawia!!! ale mimo to, warto na Studium pojsc. polecam

pzdr.
wiem MrJulek ze tyle przyjmuja a dokladnie (120) , ale ja troche tchorz jestem :( i razniej mi bedzie z kims dojezdzac , tymbardziej ze to kawal drogi ..... a ja czaje sie na to studium juz chyba 2 rok, moze jakas konkretna zacheta ? :)
pozdrawiam
WARTO - ja to ukonczylem jakis czas temu, dzialalo to na innych zasadach - bylo troche bardziej kameralnie, ale wydaje mi sie, ze poziomu nie obnizyli.

Plusy:
- duzo sie mozna nauczyc ciekawych rzeczy
- jak sie dobrze potem trafi, to szybko studium sie zwroci:)

pzdr.
a nie wiesz czy jesli jestem absolwentka lingwistyki stosowanej to czy mam szanse sie tam dostac?
dzieki za zachete:) , juz wczesniej czytalam Twoje opinie o studium i dlatego tez sie zdecydowalam , bardzo dziekuje:)
mysle, ze masz szanse. ale zadzwon do sekretariatu - tam na pewno Ci udziela 100% odpowiedzi.
pzdr
napisalam maila do studium aloe nie odpowiadaja.... jednak nikt z wloclawka sie nie wybiera:( szkooookdaaaa ....:(
ja z podobnym pytaniem czy ktos z Zielonej Gory zamierza w tym roku studiowac w Studium Przekladu, czekam na odpowiedzi, pozdr
Witam! Ja jestem z Kalisza i zaczynam naukę w Studium w tym roku. 7 października pierwszy zjazd. Z tego co czytałam na stronce to zajęcia odbywaja się w małych grupach i jest kilka bloków od 9 do 14. Czy ktos mógłby mi udzielic informacji w jakim charakterze odbywaja się zajęcia? W formie wykładów, ćwiczeń czy zależy? Troche sie stresuje że będzie wysoki poziom i moge nie dać rady...
jest jeden wyklad (rewelacyjnie prowadzony!!!), reszta to cwiczenia praktyczne (prowadzone zazwyczaj ciekawie, choc zalezy od wykladowcow - ja wszystkich mialem bardzo dobrych!).

pzdr.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2006