licencjat UJ - i juz po egzaminie !!!

Temat przeniesiony do archwium.
licencjat UJ - piszcie swoje wrazenia po egzaminie. podajcie co zdawaliscie metodyka + ... . jak go oceniacie ???
no wiec ja zdawalam met + kulturoznastwo
mmetodyka nie byla trudna a kultur. takie sobie, jak na razie mam nadzieje ze zdam a co bedzie dalej zobaczymy - jestem dobrej mysli i zycze wszystkim tego samego !!!

pozdrawiam
Jeeezu czy ich posralo? Z 1 strony metodyki to ja znalam 2 pojecia a kulturowka to juz calkiem jakas paranoja....
Wcale nieadekwatne do podanej bibliografii i do tego co sie na zajeciach bralo....
Trudny i glupi jak wszystko co z UJ zwiazane. Nie wiem oni jakies kompleksy maja zeby zawsze pokazywac innym jak "madrzy" sa i jak trudna jest do posiadania ich wiedza?
PARANOJA
Jak dla mnie to ten licencjat na UJ był taki sobie, wydaje mi się że łatwiejszy niż w tamtym roku. Z pojęć nie znałam dwóch a jedno źle napisałam. Jako drugi przedmiot wybrałam literaturę amerykańską i tematy były całkiem zjadliwe, spodziewałam się że będą bardziej zakręcone. Nie mniej jednak nie mam pewności że zdałam chociaż bardzo bym chciała, chyba zresztą jak każdy :D we środę wyniki, trzymam za wszystkich kciuki, pozdrowionka
no wiec ja juz wiem - niestety nie udalo sie . a jak u was ???
napiszcie co zdawaliscie i czy zdaliscie a i jeszcze jesli mozecie to skad jestescie - wielkie dzieki

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
a i jeszcze napiszczie czy znacie procentowo swoj wynik. u nas powiedziano nam ze nie zdane lub zdane, nikt nie wie co zawalil czy metodyke czy komponent czy jedno i drugie. jesli wiecie napiszcie ile % bylo na zdanie, wiem ze z kulturowki mozna bylo zdobyc max 50 punktow ale nic nie wiem w zwiazku z metodyka. jesli cos wiecie prosze dajcie znac !

pozdrawiam, marta
Ja zdawałam metodykę (zresztą jak wszyscy) i literaturę amerykańską. Nie podano nam żadnych szczegółów co na ile % zostało zdane tylko powiedziano nam że egzamin został zdany albo nie.
dzieki za odpowiedz, to tak jak u nas. a jak u ciebie poszczescilo sie ?
Maya napisz jeszcze gdzie sie uczylas ?
Ja zdałam :D Było to moje pierwse podejście. A chodziłam do NKJO w Jarosławiu a opiekunem i egzaminatorem specialności język angielski w moim NKJO był Dr hab. Zygmunt Mazur
no wiec - fajnie ze zdalas. a ile osob zdalo z jaroslawia?
czy nikt wiecej nie zdawal w krakowie ???
Czy wiecie moze czy z uj po naszym licencjacie bedziemy dostawac tez dyplomy i gdzie sie je odbiera?? na uj czy w naszych kolegiach?
Z tego co wiem to dyplom odbiera się osobiście w Krakowie na UJ ale nie wiem kiedy i gdzie dokładnie :(
Dyplomy- jakas wyjatkowo niegrzeczna pani powiedziala ze UJ je przygotuje po PIERWSZYM WRZESNIA co jest jakas paranoja...
Ja zdalam na 3,5 jak z reszta wszyscy ktorzy zdali z mojego NKJO Rzeszow. Z tego co wiem nie zdaly 3 osoby i to wcale nie te najgorsze....
Dyplomy odbiera się w Krakowie na UJ od początku września ale wczesniej trzeba do nich zadzwonić-takie informacje udzielono mi na UJ.
Pojawiły się tu głosy, że pytania na egzaminie były "kosmiczne", czy moglibyście wpiać te, które pamiętacie. Zdaję we wrześniu z metodyki oczywiście i kulturoznawstwa. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, bo już wariuję i sam nie wiem, czego się jeszcze uczyć. Pozdrawiam
ja pamiętam niektóre pytania z metodyki i nawet mam je gdzies na kartce napisane - tylko musze poszukać ;D jeśli chcesz to mogę ci je przeslać mailem lub na gg.
Myszka, byłbym ci bardzo wdzięczny za te pytania. Jesli możesz prześlij mi je mailem, mój adres [email]
Liczy się oczywiście każdy dzień, więc proszę o szybki kontakt. Pozdrawiam
Wyslałam ci na maila te pytania z metodyki :D
Myszka23 jeszcze raz bardzo ci dziękuję za pomoc:D
A moglibyscie napisac jakie byly pytania na licyncjaty ?
http://www.angielski.edu.pl/pytania_egzaminacyjne_z_metodyki/
Temat przeniesiony do archwium.