FCE a UWar - Ważne!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim internałtom!!! Mam do Was takie pytanie. Czy jak mam FCE to mogę być przyjęta bezpośrednio na Filologię Angielską na UWar? Bo nie mam jeszcze FCE, ale koleżanki z Kraśnika, gdzie chodziłam do Liceum mowią mi, że to mogę zdać. W sumię to umię angielski nawet bardzo, ale ta matura nie poszła mi trochę jak oczekiwałam. Z poziomu podstawowego otrzymałam jeszcze w miare wynik bo 85% , ale z rozszerzonego już niestety tylko 62%. No więc boję się, że z takim wynikiem mogę się nie dostać na UWar i jakbym zdała to FCE to czy by mnie nie przyjeli? Lubię się uczyć angielskiego a w przyszłości chciałabym być tłumaczką lub nauczycielką. Wszystko przez tą maturę. W Liceum miałam dobre oceny na świadectwie. W pierwszej i trzeciej klasie miałam 5 na koniec roku, tylko w drugiej miałam 4 ale dlatego, że nam się nauczycielki zmianiały. Poza tym, bardzo bym chciała studiować w Warszawie. W zeszłym roku byliśmy tam z klasą na wycieczce no i było nawet fajnie. Szczegolnie na ruchomych schodach no i metrem też żesmy jechały. A takich drapaczów chmur jak w Warszawie to nawet i w Lublinie nie ma. Byłabym wdzięczna internałtom za cenne rady. Proszę o szybkie odpowiedzi póki jestem u wójostwa w Lublinie na wakacjach bo w Bychawie nie mam komputera. Może jest tu ktoś kto dostał się na Uwar dzięki FCE? Pozdrawiam, Kasia z Bychawy!
Prowokacja ?
prowokacja!
Czesc internałci! Czemu prowokacja? Nie rozumię. Ale to juz nie wazne bo dzisiaj dzwoniłam do Uniwersytetu i mi powiedzieli ze nie. FCE nie zwalnia mnie i nikogo aby byl przyjęty na UWar. Szkoda. Muszę liczyc tylko na wyniki z matury...Jak myslicie mam szanse? Jak juz pisałam zależy mi nawet bardzo bo chciałabym mieszkac w Warszawie. Jak sie nie uda to zawsze mnie przyjmią na UMCS ale tam to nie chciałabym. Napiszcie czy mam szansę? Pliz
A ja glupi myslalem, ze zeby mieszkac w Wawie i drapaczow ogladac to nie trzeba byc studentem... Marna ta prowokacja...
Nie wygrywa ten, kto nie próbuje.
Dzienki
Pieknie powiedziane!! =)
Pszykro mi ale nie rozumię
Ewidentna prowokacja, tylko czy kto kolwiek morze podaci pszyczynem tej rze prowokacji? :P

Ach, i do "tematu": jeżeli wybierasz się ócz... przepraszam, uczyć ;P języka obcego, naucz się najpierw własnego. ;-)
kthxbai
najsmieszniejsze ze kasia z bychawy i tak ma lepsze wyniki niz najlepsi z anglika z mojej bylej klasy z LO :D
Temat przeniesiony do archwium.