Wzór odwołania! proszee!!

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos bedzie tak uprzejmy i wysle mi na [email] wzór odwolania jesli sie nie dostalam na ang?

Proszee!!
z tego co wiem nie ma czegos takiego jak wzór odwołania. trzeba to napisać własnymi slowami. np na stronie uś napisali ze wzoru nie ma i że przyjmują tylko odwołania uzasadnione pomyłką komisji rekrutacyjnej podczas postępowania rekrutacyjnego... a jak się dowiesz ile w ogóle przypisali Ci pkt rankingowych i jak to wypada na tle innych skoro publikują tylko listę bez wyników? ...
publikuja liste z wynikami
na koncie kandydata
nie ma czegos takiego jak wzor odwolania...piszesz tylko: chcialabym sie odwolac od X, prosbe swoja motywuje Y. i to cala filozofia
co wy tak z tymi odwołaniami? przecież na stronce uczelni jest wzór oświadczenia, który wystarczy podpisać ze jesteś gotowy/a podjąć naukę na tej uczelni w miarę wolnych miejsc. Myślałam że to już wszystko. Czy oprócz tego trzeba pisać jescze odwołanie? Wydaje mi się że nie-przecież te gotowe oświadczenia są uproszczonym systemem odwołań.
bosz brawo za inteligencje. odwołanie piszesz jak się nei dostaniesz. a jak się dostałaś to podpisujesz ten wzór i koniec. myśl ktosiu tam wyżej ode mnie bo wstyd z takimi tekstami wyskakwiać.

ja osobiście pisze formułke w stylu "proszę o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjecie na ... mialam tyle i tyle pkt, zabraklo mi tyle bo trzebabylo miec tyle. zalezy mi i bla bla bla sciema leci"
Hej! Czy moglby mi ktos przeslac wzor odwolania na studia na [email] Bede wdzieczna
Temat przeniesiony do archwium.