nkjo uj czy AP?co lepsze?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos moglby mi poradzic, co byloby lepsze: anglistyka na AP czy angielski z niemieckim na NKJO UJ? Wlasnie dostalam sie na AP,ale licze ze przyjma mnie tez do kolegium, a wtedy bede musiala sie zdecydowac. Z gory dziekuje za pomoc
AP = Akademia Podlaska???
hmmm..raczej - pedagogiczna. w krakowie.
aha =] sorry czesto sie tu pojawia ten skrot a w moim regionie AP to Akademia Podlaska w Siedlcach :-)
A ile miałaś procent z ang i pol,że składasz na NKJO UJ.Pytam bo sama tam składałam!
z angla 95,pola 70. A Ty? ale nie wiem czy zdecyduje sie na to jak sie dostane,bo juz mnie przyjeli na fil. na ap i nie umiem kurcze make up my mind.
No ja niestety kiepsko napisałam :/ POl 50 ang 70 i nie wiem czy z tymi wynikami mam wogóle szanse :) Idź na Ap i zwolnij mi miejsce :) Nie wiesz jakie maja być progi na UJ?
no idea, ale w zeszlym roku bylo tylko 6 kandydatow na jedno miejsce,wiec nie bedzie chyba tak zle..poszlabym na ap, w koncu pokonalo sie te 800 osob;),ale po tym nkjo moglabym zdawac na uzupelniajace na uj i miec dyplom uj.poza tym podoba mi sie ich siedziba..;)no zobaczymy, mam nadzieje ze oglosza wyniki wczesniej niz 31 lipca.czy ktosc jeszcze wybiera sie na nkjo uj?
Ja już sama nic nie wiem mozliwe,że pozostana mi tylko wieczorowe :/
agusia, z tego co wiem po licencjacie na AP możesz startować na SUM na każdy uniwerek, na UJ też..idź na AP!! to się spotkamy :] < jeśli się na Uj nie dostane..:))>
no chyba że roman już coś zmienił i o czymś nie wiem...
Wathasi bardzo cię prosze powiedz jakie miałas wyniki na NKJO UJ??
ja nie startowałam na nkjo UJ. tylko na anglistykę Uj i AP.
Rozumiem,wiec życze ci żebys sie dostała na UJ :)
95 i 70 to sa pkt za podst czy rozszrz ?? a wie ktos jakie byly progi na UJ i AP na filologie angielska w tym roku ??
na AP 90%, na UJ nie wiem...
tegoroczny próg punktowy na UJocie to 137pkt (na 150 możliwych) ;)
z rozszerzenia.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Zagranica