nkjo wrocław

Temat przeniesiony do archwium.
czy orientuje sie ktos jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna do nkjo we wroclawiu?? wybiera sie tam ktos z was? z gory dziekuje za kazda najmniejsza informacje:)
Hej,Też się tam wybieram. Tylko nie wiem,czy mam szanse:] Ile miałaś punktów i skad jesteś?Pozdrawiam:)
hej. ja studiuje w nkjo, niemiecki. rozmowa nie jest najtrudniejsza rzecza w tej szkole. polega ona na tym, ze dostajesz do wypelnienia kwestionariusz, tam musisz odp na pyt typu: za co nie lubialas/lubialas jakiegos nauczyciela, co jest wazenw zawodzie nauczyciela, czy uczszczalas na jakies kolka, jakie masz zainteresowania, itp... juz ich nie pamietam... w kazdym bdz razie sprawdzaja po prostu czy potrafisz sie dogadac w jezyku i czy nie masz problemow z plynnoscia wypowiedzi. z tego co wiem, to na innych jezykacj rozmowa wyglada tak samo, albo bardzo podobnie. w kazdym badz razie, jak juz sie dostaniesz, to sie ucz. bo utszymac sie, to juz nie jest tak latwo. pozrdawiam
niestety jezeli hcodzi o pkz z matury, to nie orientuje sie ile kto mial... ale podejrzewam, ze jak sie ma ok 80% z rozszerzonego to powinno starczyc by sie dostac na rozmowe.... sama mialam 96%, wiec naprawde nie wiem ile powinno starczyc. a z rozmowy...daja 50pkt. ale ile wystarczy miec...tego chyba nikt nikt nie wie :)
pozdrawiam

« 

Studia językowe

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę