Kto na UAM (akademik) :) ?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej wszystkim wybierającym się na Uam... Szukam ekipy 3 osobowej do akademika. Jeśli jest ktoś w podobnej sytuacji, to niech da znać.
daj jakies namiary

320045 GG
i [email]
sorry- 3200045
A czy wiecie jak jest w tym akademiku chociazby z łazienką itp?? Jaki standard.. czy nie lepiej np szukac mieszkania? Pomocy:]

kontakt 3289184
ja tez wlasnie dostalam sie na UAM i mam nadzieje ze dostane pokoj w akademiku... z warunkami jest roznie, najlepiej wejdz na forum instytutu jezykoznawstwa na posty "kandydaci rok temu" czy jakos tak... tam sa chyba dwa tematy o akademikach wiec sobie poczytaj :) www.forumij.org.pl pozdrawiam!
no ja mieszkalam w tamtym roku w zbyszku i powiem tak mialam pokoj 4 osobowy w pokoju sa jakies polki lodowka zlew i stolik niby do nauki:) lazienka jest na korytarzu ubikacja tez. tak samo jest w jagience nie wiem jak w reszcie ogolnie nie jest zle jesli nie przeszkadza wam zupelny brak prywatnosci to moze byc nawet fajnie no i zawsze mozna zawrzec duzo nowych znajomosci takze warto sprobowac i potem najwyzej sie przeniesc bo ze stancjami nie ma problemu w ogole
milego studiowania
pozdro
Temat przeniesiony do archwium.