wyniki na fil. ros - ang (UAM)

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym zobaczyć ile mialam pkt na filologi rosyjsko-angielskiej na UAM.Nie wiem jak znaleźć stronkę z wynikami.Jeśli ktoś wie to bedę bardzo wdzięczna... Wiem że pojawił się tu już podobny link ale na filologię angielską więc może i na fil.ros-ang bedzie coś podobnego.
Też szukałem, ale niestety nie znalazłem. Dla pocieszenia/zdołowania mogę podać swój wynik: p98pods/80roz u75roz :P
kthxbai
no ja mialam 81rozsz.,98podst i 90ustny rozszerzony,niestety nie dostalam sie wiec zastanawiam sie jaki byl prog,jesli jest ktos kto sie tam dostal to niech pisze jesli cos wie,albo swoje wyniki.Z gory dzieki!
90 ustny rozsz, 98 podst. 87 rozsz. tez sie nie dostalam, ale jestem na anglistyce (ichaa! ) czyli na tym, na co i tak bym poszla:) ciekawe jaki byl prog, chyba wysoki, bo malo osob przyjmowali (30? )
Kurcze a myslalam ze tam bedzie latwiej sie dostac,ale chyba nie,no albo wlasnie chodzi o ta niewielka ilosc miejsc... chyba 36.Prog musial byc wiec faktycznie wysoki;(
niom tez myslalam,ze bedzie latwiej;) skladalas jeszcze na cos na uam?
Chyba wszyscy myśleli, że będzie łatwo ;-) Napewno nie omieszkam napisać odwołania :P
mysle,ze z Twoim wynikiem bedzie ciezko nawet z odwolania, skoro ja z u.90 i rozsz.87 tez sie nie dostalam ;)
skaldalam jeszcze na fil ang. i zabraklo mi 4 pkt tazke dolina:/ a odwolan na UAM-ie nie przyjmuja chyba ze pojawil sie jakis bład w ich obliczeniach.Chcialam zlozyc odwolanie ale mi nie wzieli takze chyba nie ma juz na co liczyc. Na ros-ang wiem tyle ze mialam 16 na 18 pkt.Nie mam pojecia jak oni to obliczali skoro ty mialas 6% wiecej z rozsz. i tez sie nie dostalas:> Dziewne...
a ja sie dostalam na fil. ros-ang. mialam podstawa 98, rozszerzenie 95, ustny 100, ale porzucam to miejscie i ide na anglistyke. myslalam, ze prosciej sie bedzie dostac na wlasnie ros-ang niz na anglistyke..
Erynia, masz u mnie piwo :P Zawsze to 1 miejsce do przodu ^_^
piwo, piwo, piwo :):):) dobrze, ze mam tu tyle swiadkow na tym forum :):) powiedz tylko gdzie i kiedy :) ciao
ananke18, no co najmniej dziwne. Wyjasnienie bedzie moze w liscie,ktory przysla? ee nie wiem:) dostalam sie jeszcze na romanistyke na uam, ale ide na anglistyke. Skoro zabraklo Ci 5 punktow, to moze jest jeszcze szansa,ze sie zwolnia miejsca.
Rybnik, kiedykolwiek chcesz, tylko jakiś dzień wcześniej daj znać na gg# 5308802 :P
Do tematu: ja jeszcze listu nie dostałem, więc oficjalnie nie wiem, czy się dostałem :) Narazie szukam jakiegoś backdoor na inne uczelnie, tudzież UŚ filia w moim rodzinnym (g)R(z)ybniku :P Jeżeli ktoś czytający to zna jakąś uczelnię, na którą można by się dziennie wkręcić z takim wynikiem (p98/r80, u75 bo mnie pani w komisji nie lubi :[ ) to proszę walić na gg...
hmm... czy mam się już zacząć martwić tym, że jeszcze list do mnie nie przyszedł? :P
Nie martw się że list nie doszedł.Dziś tam dzwoniłam i będą wszystko wysyłać w przyszłym tygodniu.Alveaenerle - nie sądze żeby jakieś miejsca sie zwolnily no ale nie powiem fajnie by było:)
God bless You, almighty. :) Też możesz na piwo jak chcesz. :P
Wrocław już napisał, Poznań jeszcze nie... :(
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę