UWr - kto sie wybuera>

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |
wybieram sie na UWr na anglistyke - czy ktos jeszcze? chce poznac ludzi z roku:D
o! :-)
ano jeszcze ja się wybieram ;)
jutro wsiadam w pociąg i jadę dokumenciki zawieźć =)
ja w ramach oszczednosci wyslalam poczta, mam nadzieje ze wszystko co trzeba i pod dobry adres;>
hej:) ja jeszcze się wybieram :) dokumenty już zawiozłam :D
no jakies 70 + pare osob sie wybiera :)

pzdr.
Tego, a nikt z uzupełniających nie używa netu? ;-P
Hmm... w jakim sensie?;>
No jakoś nie widzę, żeby ktoś się chwalił że się na takowe dostał :>
aaah, no moze skromni sa:P
gdzie tam! nie sa!!! :)
udało się! dostałam się na zwolnione miejsce, właśnie dzisiaj bardzo miła pani dzwoniła żeby mi tą radosną wiadomość przekazać :))) jutro jadę zawieźć dokumenty. marzenia się spełniają:)))))))))
No to serdecznie gratuluje!!!! Bardzo sie ciesze, ze marzenie studiowania w IFA sie spelnilo. Do zobaczenia na korytarzu i zajeciach!

Pozdrawiam
Hikari - bardzo się cieszę że spotkamy się w październiku:D, mam nadzieję że będziemy w jednej grupie;) Do zobaczenia za kilka tygodni:D
oooo widze ze mr julek jak zawsze ladnie wita i zacheca freshmanow do studiowania w ifa ;)))
wiec ja tez ladnie sie przywitam i zycze powodzenia ;))
p.s. jakbyscie potrzebowali jakichs notatek to sluze pomoca ;))
pzdr
z czego albo czego mam sie obawiac najwiecej na 1 roku?
to zalezy od wielu rzeczy.mnie na 1szym roq straszyli opisowka ktora okazala sie moim ulubionym przedmiotem wiec nie ma co wierzyc innym ;)
kazdy ma swoje ulubione i mniej ulubione przedmioty ot tyle
pzdr
a literatura? albo łacina?
lacina to pestka ;))nie ma sie czym martwic
jedynie troche kloptow (technicznych) bylo w zeszlym roq z lektoratami tzn nie bylo np poczatkujacej gr z niemca i za bardzo nie bylo gdzie sie podziac ale moze w tym roq inaczej to rozwiaza
pzd
nie ma w ogole czego bac na studiach. jesli bedziesz regularnie pracowac, to nie bedziesz miec zadnych problemow.

englishsummerrain, pozdrawiam:) [i dzieki za smska z wakacji]
hey teraz ja wyskocze z czyms nie na temat ale poszukujemy wspolokatorki do mieszkania .jestemy naprawde milymi wpsolokatorkami przy okazji ja sluze pomoca notatkowa bo chodizlam na wszystie wyklady ;)))
moze jest ktos chetny??
pzdr
julek julek a masz ze mna zajecia??i m jst wondering
nope. z tego co wiem, to 1 sem.: 3 rok - academic writing (pisanie pod projekty prac mgr) i moze w 2 sem: vocab. na 2 roku.

pzdr.
lenka, hikari - to do zobaczenia w pazdzierniku:) gdzie bedziecie mieszkac? akademik? mieszkanie?
a ze mna to nie do zobaczenia :( ?

:)))
helou ~englishsummerráin~ ;)
wybieram sie wlasnie w tym roku do IFA UWr i bylabym wdzieczna, gdybys napisala mi jakies szczegoly dotyczace tego mieszkanka - moj mail: [email]
Zlozylam co prawda podanie o akademik, ale nie jestem w 100% przekonana, czy dobrze zrobilam - tak czy siak, jesli znajde jakas fajna stancje, to bylabym happy :) wiec napisz mi prosze jakies info o lokalizacji/cenie/warunkach ;)
nie ma mnie teraz w domciu, wiec nie mam stalego dostepu do neta, aczkolwiek postaram sie mailika przeczytac i odpowiedziec w miare szybko :)
take care :]
foible.
ok wyslalam ci info
ojj julek w takim razie zeby ci bylo milo ja ci mowie do zobaczenia ;PPP
ej jak to bylo z ta rekrutacja bylem 150 na liscie a przyjeli okolo 77 oosb w lipcu . tyle osob zrezygnowało? niewierze!!!!! w tatmy roku byl tłum
hej:) najprawdopodobniej mieszkanie kuzyna będzie wchodzić w grę , choć jeszcze jestem w fazie negocjacji:) na pewno będę wiedzieć dopiero pod koniec sierpnia:/ trochę późno,ale mam nadzieję że wynik będzie dla mnie pozytywny:D do zobaczenia w październiku !! :)))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa