WSL czy WSF

Temat przeniesiony do archwium.
czesc,chciałam sie poradzić zorientowanych.która szkoła jest waszym zdaniem "lepsza" WSL w Częstochowie czy WSF we Wrocławiu? obie oferują specjalizacje tłumaczeniową,która mnie bardzo interesuje z tym że drugim językiem którego chciała bym sie uczyć jest francuski(miałam z nim styczność) a w Częstochowie go nie ma, wiec jesli WSL to myśle o hiszpańskim(oczywiście od podstaw). prosze o opinie na temat tych szkół. dzięki z góry :)
radze Ci sie szybko zdecydowac bo na WSL podobno malo jest juz miejsc ...
sama tam sie wybieram od tego roku na zaoczne, z hiszpanskim ( tez w sumie bym wolala fran. ale hiszp. to przyjemny jezyk )
Witam, serdecznie jak i serdecznie polecam uczelnie WSL, ktorej jestem studentka:)Naprawde uczelnia swietna. wymagania solidne, szanse ksztalcenia sie ogromne-JEST TYLKO JEDEN WARUNEK-MUSISZ CHCIEC!! Naprawde atmosfera jest do pozazdroszczenia, kadra fachowa i w ogole. Powiem szczerze- wahalam sie nad ta uczelnia zanim ja wybralam ale minal juz rok a ja nie dostrzeglam zadnych minusow...tak wiec to chyba o czyms swiadczy....serdecznie pozdrawiam

»

Pomoc językowa