NKJO w Legnicy - wybiera się ktoś w tym roku?

Temat przeniesiony do archwium.
No właśnie chciałam się dowiedzieć, czy ktoś się może wybiera do NKJO w Legnicy:)
mam do Ciebie pytanko tam sa dzienne czy tez zaoczne???szukam czegos zeby przeniesc sie ze wsjo:)
Z ich strony wynika, że są i takie i takie, tzn. dziennie mają kilka języków, a zaocznie tylko angielski, ale pewnie angielski właśnie Cię interesuje;)
...słyszałam ze to okropna szkoła...tez chcialam tam składac ale znajomi mi odradzili...nie wiem czy warto tam składac papiery.pozdrawiam.
Ja nie bardzo mam inne wyjście... Ale optymistycznie wychodzę z założenia, że szkołę po części tworzą studenci, więc skoro ja nie jestem okropna, to może więcej takich ludzi się znajdzie i będzie dobrze. Poza tym o różnych miejscach ludzie różne rzeczy mówią i nie zawsze przysłowiowy diabeł taki straszny się okazuje... A orientujesz się, gdzie jeszcze stosunkowo niedaleko Legnicy są zaoczne? Bo niestety tylko takie w moim wypadku w rachubę wchodzą... Pozdrawiam:)
to super jak sa zaoczne:)czyli mam gdzie uciekac z Poznania:)dziekuje za odpowiedz, kto wie moze niedlugo spotkamy sie w legnicy:)a pod jakim wzgledem Legnica jest taka okropna???
a gdzie jeszcze składaliscie?ja na uniwersytet w zg i mnie nie przyjeli...jakie mieliscie wyniki na maturze?ciagle zastanawiam sie nad ta legnica...myslicie ze bedzie duzo chetnych?bo moja matura jest kiepska...podstawa89%, rozszerzona 46% a ustny 95%...mam wogle tam szanse?...znajomi mówili po prostu ze tam kiepsko jest...a wy sie tam wybieracie?
aga a ty tam wybieraszsie na zaoczne???bo ja mam stara mature,na zg nie mam szans, a chcialabym juz zaczac w tym roku angielski
Ja się na pewno wybieram, mimo, ze zdawałam starą maturę i będę musiała przejść przez egzaminy:). I naprawdę myślę, że to, czy nam tam dobrze czy źle będzie, zależy głównie od naszego nastawienia.
Olecjo, a czemu tak bardzo chcesz z Poznania uciekać?
niestety sama przekonalam sie na wlasnej skorze co to znaczy wsjo:))))niestety!!!teraz licze na zaliczenie pierwszego roku i przeniesienie sie gdzies na 2, albo zaczac gdzies od poczatku:(
moni to tak jak ja ze stara matura:))))rewelka moze rzeczywiscie mamy szanse potkac sie tam:)))kiedy sa te egzaminy, bo ja tu wszystko z zagranicy zalatwiam, a dopiero powracam do ojczyzny we wrzesniu:)
ja chce na dzienne...tylko dzienne wchodza w gre...myslicie ze mam jakies szanse?wyniki pisalam wyzej?moze sie faktycznie wszyscy tam spotkamy tylko ze przyjmuja jedynie 48 osób...
Aga, zawsze mozna spróbować.:) A skoro wszyscy tę szkołę odradzają, to może będzie mniejsza konkurencja?
Papiery bodajże do 12 września można składać, więc spokojnie zdążysz.:) A egzaminy z tego, co na stronie piszą, jakoś koło 20-go się zaczną.
Ja się wybieram ale najpierw będe próbował gdzieś indziej ,a jeśli nigdzie się mimo wszystko się nie dostane to na początku września złoże dokumenty do Legnicy. Pozdrawiam !
to w takim razie trzeba probowac, sadze ze wielkiej konkurencji nie bedzie,zreszta kto wie....pozdrawiam wszystkich:)))
...macie racje:)warto spróbowac:))jesli ktos chciałaby ze mna pogadac a tez tam złozy papiery to podaje moj numer gg:) 774025 pozdrawiam:)
...piszcie jakie mieliscie wyniki na maturze...chciałabym sie zorientowac czy mam wogle jakies realne szanse:)
To ja też swoje gg podaję, w razie jakby ktoś chciał o Legnicy (i nie tylko) pogadać: 6756520
Naprawdę nikt? No, ludzie, odezwijcie się!:)
no ja tez czekam az ktos sie odezwie ale cisza jest tylko...ja bynajmniej tam papiery składam:)
hej,
czy w tym NKJO mozna zdobyc licencjat? czy tylko jakis papier na nauczyciela?
pozdrawiam
ksyk
Tak jak chyba w każdym nkjo. Egzamin licencjacki na uniwerku wrocławskim po trzech latach.:)
no ja miałam 72%na podst. a 42%na rozszerz. i marze by zostac nauczycielką!!!to i tak pięknie zdalas...w porónaniu do mnie:((do jeleniej gory mnie nie przyjęli i chcem próbowac dalej mimo wszystko...
no ja miałam 72%na podst. a 42%na rozszerz. i marze by zostac nauczycielką!!!to i tak pięknie zdalas...w porónaniu do mnie:((do jeleniej gory mnie nie przyjęli i chcem próbowac dalej mimo wszystko...
ile sie płaci za semestr na nkjo w legnicy??
jak ja studiowalem to 160 zł
W NKJO w Legnicy nie ma opłaty za studia . Te 160 zł to opłata za ksero itp .
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe