Hejka.Ja dosłownie przed chwilą miałam o to samo zapytać na forum, ktos mnie uprzedził;) Ja miałam z rozsz.79, słyszałam ,ze z taką punktacją jest szansa dosyć spora,aby zostać dopuszczonym na rozmowę.A Ty ile miałaś(miałeś?) ??Pozdrawiam;) :D
[konto usunięte]
03 wrz 2006
hehe zbieżność, bo ja mam podobnie, tyle że 80%. Nie wiesz nic o rozmowach,jak to przebiega?pzdr
[konto usunięte]
04 wrz 2006
ja też się wybieram:) z teo co mi powiedziano wynika, że w informacji o rozmowach kwalifikacyjnych trzeba szukać na stronie internetowej, ma pojawić się w najbliższych dniach więc cierpliwości:) powodzenia życzę wszystkim
[konto usunięte]
06 wrz 2006
hello!witam wszystkich-ja też się wybieram, max matywacja i będzie oki:)niestety,rozmowy sa 18.09 i wyniki tez heh pozdro i do zob.(prawdop.)
[konto usunięte]
07 wrz 2006
z tymi wynikami na pewno bedziecie dopuszczeni do rozmowyrnpzdr ;)
[konto usunięte]
09 wrz 2006
Co do rozmowy,to nie wiem pod jakim kątem sie przygotować.Na pewno będzie to sprawdzenie praktycznej umiejętności posługiwania się językiem.Życze wszystkim powodzenia i do zobaczenia 18go ;))))) pozdr
[konto usunięte]
13 wrz 2006
na stronie internetowej jest napisane ze 18go beda dopiero listy osob dopuszczonych do rozmowy wiec nie podejrzewam zeby zaczeli przepytywac tego samego dnia, what do you think?:>
[konto usunięte]
17 wrz 2006
Lista osób na jęz. francuski już jest, rozmowę mają jutro (!) a kiedy my ??? :/
[konto usunięte]
17 wrz 2006
no chyba jak ogłoszą listy jutro, to pojutrze jeszcze nie bedzie tej rozmowy...:/
heloł, już na stronie nkjo jest lista dopuszczonych do rozmowy :) pozdrawiam ;)
[konto usunięte]
18 wrz 2006
I jak tam, kiedy macie rozmowę??? Z tego co czytam, to jestem pierwsza w środę :D,ale czad - bedę musiał wstać o 4 :P Ktoś z was ma jeszcze rozmowę w środę rano??? Pozdrawiam;)
Lena_111
18 wrz 2006
ja rozmowę mam jutro o 15.30 ( przynajmniej sie wyśpie :P:P) pozdro ;)
[konto usunięte]
18 wrz 2006
A ile miałaś pkt z maturki Aniu ?? pozdr. ( ja też miałabym jutro o tej godzinie, ale dziwnym trafem jako jedyna na "D" mam 20go :P
[konto usunięte]
18 wrz 2006
A ,kto wie co oznacza literka A w kolumnie D listy osób zakwalifikowanych znajdującej się w internecie ? Bo są tam osoby oznaczone literkami A i B . Tylko co z tego wynika ?!? Pozdrawiam !
Lena_111
18 wrz 2006
z rozsz. mialam 73 % a Ty?
Lena_111
18 wrz 2006
właśnie , ja tez nie bardzo wiem o co chodzi z tymi literkami :/ moze jutro sie dowiem(y) pozdro i powodzenia zycze zdającym :)
[konto usunięte]
19 wrz 2006
Ja 79 :) Napisz Aniu do mnie, jeśli chcesz ;) moje [gg] Pozdrawiam
[konto usunięte]
19 wrz 2006
o ile dobrze pamietam to literka A i B oznaczają poszczególne komisje ;)
[konto usunięte]
19 wrz 2006
hejka własnie tez jestem na liscie zakwalifikowanych do rozmowy...to juz jutro wie ktos moze ja to bedzie wygladac? Pozdr
[konto usunięte]
19 wrz 2006
Hej Monka, ja też mam jutro rozmowę :D ... skąd jesteś??? Pozdrawiam;)
[konto usunięte]
19 wrz 2006
no siemanko:) ja jestem z Lubina, jakies 80 km od Wrocławia, a na ktora jutro masz bo ja na 13.30:P tylko nie mam pojecia co mnie tam czeka..Pozdr:):)
Hihihi...ja z Bolesławca, z tego co wyczytałam jeste pierwszam na 7.45 :D ...ale co tam, do odważnych świat należy;) Ile miałaś z maturki? pozdr
[konto usunięte]
19 wrz 2006
ja mam rozmowe w czwartek. jest ktos kto zdaje o 15.30 komisja B:> zycze powodzenia wszystkim i piszcie jak tam wam poszlo;)
Lena_111
19 wrz 2006
heloł ;) ja mialam dzis (na 15.30) rozmowa nie jest straszna ( atmosfera prawie ze bezstresowa) dla mnie najgorsze bylo czekanie bo troche za wczesnie sie zjawilam i myslalam ze bede miala rozmowe raczej zgodnie z tym co napisali ( no, albo tak z 0,5 h opoznienia ) jednak mylilam sie... ogolnie jestem raczej zadowolona... wyniki beda w poniedzialek o 12.00 ( prawdopodobnie rowniez w necie ) pozdrawiam :)
[konto usunięte]
19 wrz 2006
Ja troche dygam bo jutro to bedzie moje byc albo nie być, mam nadzieję ze bedzie dobrze:) ja miałam 73% z rozszerzonej matury..Pozdrawiam:)
[konto usunięte]
20 wrz 2006
No ja jush jestem po..nie bylo źle luźna rozmowa o nas samych, wiec moze sie uda:):) Podrowionka wyniki w poniedziałek o 12
[konto usunięte]
20 wrz 2006
hi:) mam rozmowe jutro o 15.30, czy ktos moglby napisac ile trwa ta cala konwersacja z komisja?:>
[konto usunięte]
20 wrz 2006
najpierw sie wypełania 3stronnicowa ankiete, jest n to 30 min, a pozniej 15 minutowa rozmowa:)