UKKNJA UW

Temat przeniesiony do archwium.
siemanderrro :) dostal sie ktos na UKKNJA na Uw? ja sie dostalem i tako jestem ciekawy czy ktoś jeszcze z ludzi którzy odwiedzają ta strone dostał sjeee. nooo i zamierzam składac podanie o akademik aaajt. no i piszcie jak cos wiecie co sie dzieje ..czy jakies listy sa,,plan zajęc itp. heeeh. pokoj haaaaaaaaaaaaaaaaalooo :]
siema ja tez sie dostalem, tak naprawde nie wiem jeszcze nic (poza tym ze sie dostalem). Tez chcialem skladac o akademik (i czesciowo nawet zlozylem) ale troche sobie o nich poczytalem, troche sie nasluchalem i mi sie odechcialo :]
no czaje czaje. ja nie mam wyjścia bo nie mam hajsu na stancje bo jednak jest duża droższa niż akademik. wiadomo ze nie ma luksusów w akademiku ale może jakos da rady:] ludzie mieszkają i żyją i sie rozmnażają w akademikach wiec nie bedzie moze tak zle:] he peace
masz jeszcze opcje wynajecia mieszkanka ze znajomymi :) ja tak zrobilam i nie jest zle :) i nawet nie tak drogo jak myslalam ze bedzie a taniej niz akademik
a co do planow i innych pierdol polecam nasza stronke kolegialna www.ukknja.uw.edu.pl choc wiele tam nie znajdziesz to jedank pewne zrodlo info o ukknja zagladaj tez na www.samorzaduw.edu.pl/forum ukknja oczywiscie :) pozdrawiam i zycze milych wrazen z 1 roku :P

« 

Praca za granicą

Zostaw uwagę