PNJA

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
jestem teraz juz na 2 roku IFA na UWr i mam poprawke z PNJA co z tymi ktorzy nie zdadza poprawki jest jakas szansa na pisaneie tego raz jeszcze?czy wywala mnie i koniec ze studiami
Nie wiem jak to jest w przypadku UWr ale zazwyczaj to się ma jeszcze egzamin komisyjny o który trzeba napisać podanie. Więc raczej nie tak od razu wywalają.
skontaktuj sie z dziekanatem .. tam Ci wszystko wytłumaczą. Ale nie idz od razuz założeniem, że nie zdasz... Głowa do góry.. Bedzie ok.
tak, masz jeszcze egzamin komisyjny o który składasz podanie. Na nim jest inna komisja niż na wczesniejszych 3 terminach.

P.S.Witaj w klubie oblewajacych praktyczną :(
A czy jest cos takiego jak powtarzanie calego roku
jesli nie zdasz,to wylatujesz-przykre, ale prawdziwe. Ustny,ktory nalezy do pnja jest juz egz. komisyjnym. dziwi mnie,ze jestes na anglistyce i nie wiesz takich waznych rzeczy? podstawa jest się zabezpieczyc,jesli jestes na 1-szym roku, i zlozyc papiery jeszcze raz. Zycze powodzenia i stalowych nerwow!
Z tego co wiem we wrocu nie wylatujesz odrazu. Mozesz ubiegac sie o dziekanke i zaliczyc pnja w czerwcu nastepnego roku (z tym ze wtedy zdajesz od poczatku wszystkie trzy czesci). Dowiedz sie u opiekunow roku.
Myslisz sie nie wylatuje sie.Ustny zdany chodzi mi o inna czesc PNJA jak masz tak chamsko pisac to nie pisz !
Pisanie?

pzdr.

jestes na 2 roku i przechodzisz na 3, czy jestes na 1 i przechodzisz na 2? (that may make a difference!!!)

pzdr.
Mr Julek jestem na 1 i na 2 przechodze. Sluchaj ja mam test i pisanie co jesli nie uda sie tym razem? ja na egzaminie widzialam ludzi z roku wyzej i oni przyszli na moj egzamin.wiec jest szansa na studiowanie i zaliczenie PNJA tak jak np jakiegos innego przedmiotu z ktorego ma sie warunek? prosze o odp
siema! przykro mi,ale nie przechodzi się- na 2 roku to inna sprawa,bo mozna np. chodzis na zajeciea normalnie na 3 roku,ale jesli sie nie zda pnja to chodzi się tylko na zajecia z pnja(dotyczy to os. na 3 rok)-a w wypadku 1 roku wylatujesz, "full of beans ma rację",bo ustny wchodzi w sklad pnja,i choc go zdales,to wlasnie ustny jest egz komisyjnym,a skoro wchodzi w SKLAD PNJA to jest to brane jako ogoł. mozna zyczyc ci jedynie powodzenia.......
Obawiam sie, ze niezdanie PNJA na 1 roku moze oznaczac out ze studiow. Kiedy masz egzamin? Jesli chcesz materialy zwiazane z pisaniem streszczen, to podaj maila (prowadzilem to na 1 roku w IFA przez 3 tygodnie w maju/czrwcu w ramach zastepstwa - moze i Ty bylas na tych zajeciach[???]).

pzdr.
bylam na zastepstwach,mialam z Toba chyba z 2 razy ale slownictwo. moj mal [email] , aha a ciezka jest poprawaka z PNJA? tak sie boje. Jutro juz jest.
No to handouty, ktore dla Was przygotowywalem masz. Mam nadzieje, ze sie uda. Odezwij sie prosze, jak juz bedziesz znala wyniki.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Sluchaj Mr Julek a jestes pewien ze sie wylatuje?Rety mysle czy da sie jeszcze raz zlozyc papiery o przyjecie od nowa na 1 rok? nie wiesz jak to wyglada?
Ok dam znac.Dzieki za materialy.I pomoc.A tak na marginesie strasznie "zywe" byly zajecia z Toba:)
Mr Julek sluchaj nie mam na poczcie materialow mozesz mi je jeszcze raz przeslac?
Co to znaczy "strasznie zywe"? Ze nudno bylo? bo chyba nie lapie... :/

pzdr.

p.s. maila zaraz wysylam
No wlasnie byly niezwykle dynamiczne.Spoko.Nie dalo sie na nich pomyslec o niebieskich migdalach widac ze masz smykale do pracy w tym zawodzie:)aha dzieki za maila.
Mr Julek, mogłabym poprosić o te materiały związane ze streszczeniami/handouty? Bardzo by mi się przydały. Mój mail: [email] Gdybyś miał czas, będę bardzo wdzięczna :)
Mr Julek jestes pewnien,ze jesli ktos oleje teraz poprawke z PNJA to wylatuje i nie moze napisac odwolania komisa czy cos?!Przeciez to 2 termin powinien byc jeszcze komis albo cos takiego?aha a nie wiesz czy ozna jak cos zlozyc jeszcze raz papiery na 1 rok w raziezego by nie traci roku siedzac w domku.
A1 no to dziekuje - staram sie, zeby nie bylo nudno. A jak nawet jest nudno to, zeby studenci cos wyniesli.

nie mam pojecia, jak to jest z tymi poprawkami, komisami, skladaniem podania jeszcze raz na 1 rok. Porozmawiaj z kims, kto ma na ten temat wiedze - ja jej nie mam.

POWODZENIA!
No, bo Julek to jest fachowiec ;) A Tobie"????" życzę powodzenia, bo pnja to zmora filologów..Pzdr.
To trzymajcie kciuki za mnie jutro i w sumie za tych co dziela moj los:(
a czy mr Julek miał kiedys zastepstwo z u nas na wieczorowych na 1 roku ze słownictwa za pana mgr M. G.? Zajecia byly prowadzone w niesamowitym tempie. Fajnie było ;)
jak pamietam to byl temat o edukacji
That's right. It was me!

pzdr.
Pamiętam, jak wypisywalem Wam jakies słownictwo na tablicy, ktore mi do glowy przyszlo a bylo zwiazane z topikiem:]

Pzdr.
AFAIK, na UŚ sie wylatuje po oblanym PNJA za drugim podejsciem. Nie mozna zdawac komisa. Ale pewnie, co uczelnia, to obyczaj. Na Gallusie np. za stosowna oplata mozna sobie poprawiac PNJA jeszcze w czerwcu, hehehe :P
Nie wszędzie są komisy - na 1 roku fil ang. na UAM nie dosteniasz komisa choćby Ci kilka% brakowało z którejkolwiek z częsci PNJA - niestety sprawdziłem na własnym przykłądzie. Life's tough!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |

« 

Inne strony do nauki języków

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę