cennik nkjo bydgoszcz

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, czy studia dzienne w nkjo sa platne? ile kosztuja wieczorowe?
no proooosze o odpowiedz - bo na stronce nkjo brak takich informacji :/
j/w
ale chodzi Tobie o NKJO na ul.Dwocowej czy o NNKJO na ul.Grunwaldzkiej,Nkjo jest uczelnią państwową i za NKJO sie nie płaci,natomiast za NNKJO się płaci(bo to jest Niepubliczne Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych).pozdrawiam
chodzi mi o nkjo na dworcowej - wiem, ze na dziennych sie nie placi, ale jak sytacja wyglada na wieczorowych?
j/w
j/w
(bede odnawiac ten temat az do skutku :/)
wszędzie studia wieczorowe są płatne
jeeeeny zwariuje - wiem o tym,ze wieczorowe sa platne - ale chodzi mi wlasnie o te platnosci (w NNKJO na zaocznych placa 350 miesiecznie a nie wiem jak jest w NKJO na wieczorowych - no i zajecia sa co tydzien a nie co 2 jak zaoczne)
j/w
Czy nie mozesz w koncu zadzwonic do kolegium sie zapytac a nie dreczysz forumowiczow? Rozumiem ze jest to sprawa z Twojej strony najistotniejsza, ale z perspektywy calego forum - sadzac po braku odzewu - marginalna.
nie moge, bo nie posiadam telefonu ! i to nie jest zart!
a nie jestem z bydgoszczy wiec i pieszo sie tam nie udam - listu raczej tez do nich nie wysle,a maila na stronie nie podali! dlatego caly czas prosze o odpowiedz na moje pytanie - licze na to,ze w koncu jakis student nkjo tu zajrzy
To co, chodzisz do sąsiada na neostradę? To może sąsiad ma telefon? Swoją drogą dlaczego miałbyś się nie udać do koledżu i nie dopytać dokładnie.
a slyszales/as o internecie droga radiowa madralo? i wczesniej pisalam,ze nie mieszkam w bydgoszczy!
Wałkujesz juz ten temat prawie tydzien. Ja na Twoim miejscu juz dawno znalazlbym sposob aby jednak zadzwonic do kolegium, nawet jakbym nie mial telefonu.
nie masz co robic, ze czytasz posty, ktore Cie wcale nie interesuja? nikt Ci nie kaze otwierac tego tematu :P
nadal czekam na kogos z nkjo

(i wole czekac az sie ktos odezwie na forum niz dzwonic do pan z dziekanatu - jak dzwonilam w czerwcu zeby dowiedziec sie ile jest przewidzianych miejsc i ile bedzie z 2go naboru, to na kazde z moich pytan pani odpowiadala NIE WIEM!!)

jeszcze raz prosze o odp. na moje wczesniejsze pytanie, a dziekuje za komentarze w stylu 'zadzwon' 'idz tam' - to nie jest moje pytanie 'co mam zrobic?' tylko 'ile student nkjo placi za studia wieczorowe?'
W zeszlym roku oplata za studia zaoczne wynosila bodajze 1500 zlotych na semestr. W sekretariacie do spraw sluchaczy na pewno beda znac dokladna odplatnosc. Ilosc przyjetych jest trudna do przewidzenia, w przeciwienstwie do ustalenia odplatnosci za studia zaoczne.
>nie masz co robic, ze czytasz posty, ktore Cie wcale nie interesuja?

Zwykle tego nie robie, ale co wchodze na forum, to w tematach jest "cennik ..." i to juz jest irytujace - nikomu procz tobie niepotrzebny temat, bez pozytku publicznego, bez utylitaryzmu dla innych forumowiczow.
a dziekuje za
>komentarze w stylu 'zadzwon' 'idz tam'

Jednak dosc naiwne jest Twoje zawierzenie forumowiczom w kwestii oplat, bo jednak najpewniejszym zrodlem informacji jest sekretariat. Dlatego tez nie uwazam, ze porady w stylu "zadzwon", "idz tam" sa bezuzyteczne.

Gdzies wyzej piszesz, ze dopoki ktos ci nie poda ceny, to bedziesz odnawiac topic do skutku.
UWAGA! PODAJĘ: pierwszy semestr 3,14157 PLN, drugi semestr MMCI PLN.
Satisfied now?
wielkie dzieki za odpowiedz - o to mi chodzilo - tylko w NKJO nie ma trubu zaocznego, a wieczorowy - co oznacza zajecia co tydzien, a nie co 2 (i niedziela jest wolna)
yakuuu, co jest? :o jakie nkjo? odezwij sie na gg (3935493) albo napisz tu ;)
yakuuuuuuu?
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę