LICENCJAT Uś

Temat przeniesiony do archwium.
zdaję w tym roku licencjata na UŚ (metodyka i językoznawstwo) i mam pytanka:
1. czy z językoznawstwa jest tez historia języka, np. dialekty w UK, AAVE, Australian English , Middle English etc ??

2. Czy trzeba na wszystkie pytania odpowiedzieć, tzn. jak sie np odpowie na dwa a na trzecie nic sie nie powie to czy wyciągają z tego średnią czy to oznacza nie zdane ?
Jak jest ze zdawalnością - często oblewają ?? (to wazna bo 400 zł to sporo)

3. Czy można magisterskie uzupełniające po NKJO zrobić nie z językoznawstwa, literat. czy metodyki ale z translacji i jesli tak to jak wygląd rozmowa wstępna i czy mozna to studiować w Katowicach (z tego co wiem to większość jest w Sosnowcu ale chce sie upewnić)

dziękuję za wszelką pomoc:)

Proszę o kontakt osoby które zdawały licencjata na UŚ
mój numer [gg]
Witam:) co do językoznawstwa to niestety nie mogę Ci pomóc ponieważ ja zdawałam literaturę. Ale zasady są takie same, trzeba odopwiedzieć na wszystkie pytania na min 3, jesli nie znasz odpowiedzi na któreś pytanie to niestety egzamin jest nie zdany, więc osób które nie zdają jest sporo. Trzeba się poprostu solidnie przygotować i to z wszystkiego. Filologię studiuje się tylko w Sosnowcu. Pozdrawiam
Dzięki za info; mam jeszcze prośbę - znasz moze stronę internetową w Sosnowcu tego instytutu bo chcialabym sie dowiedziec o jakies szczegoly i wykaz literatury potrzebnej do egzaminu
bylabym wdzieczna za linka
dzieki pozdrawiam
http://ija.us.edu.pl/ ale ostatnio na moim komputerze nie chce się otwierać.W razie czego podaje numer tel.. [tel]
Panie w sekretariacie są bardzo pomocne:) pozdrawiam
wielkie dzięki, u mnie tez niestety sie ta stronka nie otwiera ale sprobuje zadzownic
pozdrawiam:)
U mnie już działa:-)
http://www.licencjat-angielski.go.pl/ powiedzcie mi czy warto kupic te plyte??
zdaje licencjat za jakis czas i pomożcie:):):):):)
ja kupilem ten poradnik, moim zdaniem warto, chyba ze chce wam sie siedziec nocami i opracowywac zagadnienia :-)
Podaj maila to prześlę Ci opracowane zagadnienia z których ja się uczyłem i zdałem.
Prosba do blink2000 mogółbys mi takze przeslac te zagadnienia do licencjatu bardzo prosze.
Witam czy jest możliwość, żebym ja również otrzymała na maila opracowane zagadnie nia na licencjat??? Proszę o pomoc każdego kto coś ma, bo niesamowicie się boję tego egzaminu:((((((((((
hej to ja bym poprosiła o te materiały do licencjata,moj meil to [email] z góry dziekuje
do blink2000:)
czy ja tez mogę prosic o jakies opracowania zdaje 4.07 i strasznie sie boje
Czy jakas dobra dusza mogłaby te opracowane tematy przesłac również na mojego maila, please??:) [email]
...hej czy ja też mogłabym prosić o te zagadnienia? :) bo zmieniłam szkołę i nie wiem od czego zacząć naukę do licencjatu :) to mój mail :
[email]
..z góry serdecznie dziękuję :)
Hej :) Czy ja również mogłabym otrzymać opracowane zagadnienia ? Z góry serdecznie dziękuję :)
To mój mail [email]
Pozdrawiam :)
Witam. Sprzedam książki:
1) "Historia literatury Stanów Zjednoczonych" Wiek XX, A. Kopcewicz, M. Sienicka, PWN, Warszawa 1982
2) "Techniques and principles in language teaching" Diane Larsen-Freeman, OUP
3) "Outline of American Literature" Longman
Mam również do sprzedania notatki do licencjata z językoznawstwa i metodyki (zagadnienia z 2010r)
Kontakt: [email]
Witam. Niestety nie otrzymałam żadnych materiałów dotyczących zagadnień obowiązujących na stopień licencjata.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2007

»

Nauka języka

Zostaw uwagę