Wyniki-UAM-kiedy zakończenie?

Temat przeniesiony do archwium.
Pytanie: kiedy zakończone będzie przesyłanie wyników rekrutacji na fil. angielską (i inne neofilologie) z IUAM? Miały być wczoraj przed południem, czekam, czekam, do tej pory nie mam wieści bo "rekrutacja jest w toku". Jakiś bug na koncie? Czy po prostu muszę czekać aż Oni zuploadują wyniki na każde konto po kolei i dojdą do mnie, bo nie "dziamię" tego systemu?
ja właśnie dostałem wiadomość, że zostałem przyjęty na filologię ros-ang. Teraz czekam na wynik z filologii angielskiej.
Dzięki. Już myślałem, że jestem ostatni :) thx.
ja też czekam na wyniki na IFA :/
A wiesz może przypadkiem, od kiedy się liczy owe 7 dni na dostarczenie dokumentów? 7 dni od ogłoszenia wyników (wychodzi, że wczoraj koło południa), czy od momentu otrzymania wyników przez system rekrutacyjny (czyli na razie nie wiadomo kiedy)?
od momentu ukazania się wyników w IRK, spokojnie:)
mnie juz tez dobija to czekanie. nie chce dzwonic o wyniki bo nie daj Boze sie nie dostane to nie chce tego slyszec od kogos przez sluchawke :( mam nadzieje ze zamieszcza je dzis w necie...
dzwoniłam tam już n razy, a numer, który podali nawet nie działa, a jak raz zadziałał to nie odbierali
marze o Poznaniu ale takich cudow jakie oni teraz wyczyniaja to jeszcze nie widzialam na zadnej uczelni...
Nie wierzyłam tym wszystkim opiniom o bałaganie organizacyjnym w IFA, teraz już wierze. Ta cała rekrutacja to najlepszy sposob na zmarnowanie komuś zycia/roku. Na UJ sie nie dostałam i bardzo mało prawdopodobne ze 19 osob zrezygnuje, dostałam sie na UMCS ale nie moge nic zrobic, ponieważ nie ma wynikow z Poznania. Dokumenty na UMCS musze złożyc do jutra, dlatego dzis musze znac wyniki z UAM. Teraz pytanie: jak mam to zrobic skoro linia telefoniczna do sekretariatu zapchana a wyniki podaja do 12??? (w pojawienie sie listy w necie juz przestałam wierzyć, jak ma sie pojawić skoro nie ma kogoś kto moze to podpisać)
Gosiek ja mam taka sytuacje jak ty. dokumenty na UMCS do jutra, cale szczescie ze jeszcze Lodz i Kul mam w zapasie ;) no ale fakt, ze wkurza ta organizacja, bo naprawde czlowiek nie wie co ma robic. wrr
Ueaga, uwaga, za jakąś godzinke spodziewajcie sie wyników w internecie, dzwoniłam na inny numer podany na stronie IFA i taką dostałam informacje :)
A dokumenty składałaś w IFA czy w Dziale Nauczania? Całkowicie rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale to nie powód, żeby ignorować fakty - rekrutację prowadzi Dział Nauczania i do niego powinnaś mieć w pełni zasłużone pretensje.
Źle to ujęłam :) Nie mam pretensji, to za duże słowo. Może tylko odrobinę nadszarpnięte nerwy, ale to może wynikać też z moich wyników (o to mogę mieć pretensje tylko i wyłacznie do siebie). A szwankuje oczywiście organ, który prowadzi rekrutację, więc Dział Nauczania, nie IFA.Pozdrawiam
Juz sa wyniki na uam!!!!!!!! Dostalam sie i trzymam kciuki!!!!
Marzenia się spełniają :))Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych studentów IFA UAM. Jeżeli ktoś ma ochotę zamienić dwa słowa to gadulec: 2278202:) A teraz zmykam krztusić się szczęściem. Pozdrawiam
Hehe, i już nam podpadłaś na starcie 8). Nasi hakierzy już Cię namierzyli i pierwszego dnia studiów zostaniesz komisyjnie zepchnięta do szybu windy jako przykład dla pozostałych.

Gratulacje i do zobaczenia w październiku.
Hmmm, życie byłoby zbyt monotonne bez małych wpadek :)
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę