Do studentow anglistyki umcsu!

Temat przeniesiony do archwium.
Zwracam sie w sumie glownie do tych osob, ktore studiuja fililogie angielska, ale jesli ktos wie jak to jest, to tez dziekuje za odpowiedz:) Chodzi mi o to jak jest ze specjalizacja na umcsie? czy po ktoryms roku mozna wybrac jakas specjalizacje i jakie sa do wyboru?
naprawde bardzo mi na tym zalezy, zeby sie cos wiecej dowiedziec...
chyba nikt nic nie wie na ten temat, w takim razie:
http://www.umcs.lublin.pl/articles.php?aid=1110&mid=6&mref=51
;)
heh dzieki, ale tam to nie tylko dzwonilam, ale pytalam tez osobiscie i powiedzieli mi, ze nie ma, ale chyba jakies specjalizacje jednak musza byc???
no oni to raczej mieli racje. ;) specjalizacje jako taka sie wybiera chyba dopiero na magisterce.
nieeee ;-) gdzie tam na magisterce...przeciez prace pisze sie w ramach swojej specjalizacji wlasnie.ja mialam tak na kulu: lata 1-2 wszyscy maja ten sam program,na poczatku 3 roku byl podzial na specjalizacje idziemy juz innym programem oprocz pnj-tu, 2 semestr 3 roku proseminarium czyli podzial w ramach specjalizacji np jak ktos wybral literaturoznawstwo mogl teraz wybrac literature amerykanska czy brytyjska.4-5 rok seminarium.ale Wy na pewno bedziecie miec inaczej gdyz macie 3+2.Nie zazdroszcze zreszta ;-) Dwa x pisac prace eh ;-))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa - tłumaczenia