hej! Co myslicie o NKJO w Radomiu

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! w tym roku bede zdawać maturke i chcialabym zasięgnać waszej opinii na temat NKJO w Radomiu na Starym Mieście.Co o nim myślicie? Czy łatwo tam sie dostać? Jaki jest tam poziom? Jaka atmosfera? Co potem można robic dalej?

Licze na opinie absolwentów i tamtejszych studentów. Z góry dziekuje ! :)
jest juz taki temat troszke nizej... ja ie poleca nkjo radom :(
ok, ale nie chodzi mi bezposrednio o rekrutacje ale o warunki, poziom i atmosferę nauczania ! :)
hej! ja jestem absolwentką i co do atmosfery to jest ok, dużo zależy od grupy w której jesteś (ludzi), niestety minusem wg mnie jest ogrom metodyki i rzeczy z nią związanych ale to chyba w każdym nkjo (jak z nazwy wynika), ale poziom wysoki i juz po pierwszym roku (na zajęciach od razu operuje się tylko jęz.angielskim) czujesz skok w poziomie znajomosci jezyka:), po nkjo mozesz isc na uzupelniajace magisterskie nauczycielskie, amerykanistyczne, lingwistyczne, tlumaczeniowe... jest naprawde sporo mozliwosci, pozdrawiam
mam zamiar isc na Stare Miasto i mam pytanie: czy w-f odbywa sie w tym samym budynku??czy jest obowiązkowy??co robiliscie na nim??
a moje pytanie jest takie: skąd mniej więcej są studenci, tzn. z Radomia, z okolic Radomia, a może całkiem z daleka? Pytanie z gatunku głupich, wiem, ale liczę na odpowiedź.
kto pyta nie błądzi;) ja jestem z RAdomia i pewnie większość też ale znam osoby z okolic Radomia, którzy też liczą na te studia...
ale gafa gramatyczna ;P chciałam napisać: znam osoby z Radomia, KTÓRE też liczą na te studia...
czy ktos wie ilu było kandydatów w zeszłym roku???
no tak dokładnie to nie wiem ile było kandydatów, ale słyszałam, że sporo, ale podobno nie tak trudno się dostać, najwyżej można próbować podczas drugiej rekrutacji. Generalnie jak ktoś przyzwoicie zda angielski, to powinien sie dostać. W końcu kogoś muszą tam przyjmować
czy ktos moze napisac od ilu pkt przyjmowali bo niestety nie mogłam sprawdzic :-(
Czy jest ktos jeszcze na tym forum, kto podobnie jak ja dostał sie do NKJO i wie ze bedzie tam studiowal? :))
ja jestem;)) przyjmowali od nieco ponad 50 ptk ale dokładnie nie zwróciłam uwagi...
hej losiczka pogadamy przez mail'a? [email]
Jeśli jest ktos jeszcze kto sie dostal to odezwijcie sie!
czy jest w nkjo lektorat drugiego jezyka obcego i w-f??
bardzo chętnie;D [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Praca za granicą