Lingwistyka w warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
Czytałam parę tematów jednak mało, a praktycznie nic nie dowiedziałam się na temat studiowania lingwistyki prywatnie w Wawie.. czy ktoś mógłby mi polecić jakąś dobrą szkołę lingwistyczną? Znalazłam w internecie stronę internetową Lingwistycznej Szkoły Wyższej, ale nie wiem nic o tej szkole.. proszę pomóżcie..:) z góry dziękuję :))
Tez zastanawiałam się czy isc do tej szkoły, jednakże uwazam że jesli isc na jakaś prywatną uczelnie to tylko na jedną z najlepszych w Polsce bo pieniądze płacisz takie same....a niekiedy mniejsze a prace potem jest szybciej znajdziesz po jakiejs znanej prywatnej.Wiem ze jesli chodzi o Lingwistyke to w Wawie nie ma za bardzo prywatnych uczelni które miałyby ten kierunek. Słyszałam ze niby dobrą renomą cieszy się WSE w Krk ale też mnie to nie przekonuje ponieważ co można powiedzieć o kierunku, który dopiero zczął byc wykładany a na rynku pracy nie ma jeszcze jego absolwentów??
Dziękuję Ci bardzo Sabciu :) hmm a czy jest tu ktoś na forum kto studiuje na LSW w wawie??
poszukaj w wyszukiwarce, na tym forum już troche o tym było, też się zastanawiałam nad tą szkołą, ale przerażała mnie cena, poza tym i tak na szczęście dostałam się na uw, ale opinie o tej szkole słyszałam tylko negatywne.

co do WSE w krakowie - byłam tam, ale niedawno zrezygnowałam z ich oferty, powiem ci że potrafią zadbać o studenta (w końcu to dla nich klient = zarobek) mają ciekawy program 100 zniżki na czesne ( z którego de facto skorzystałam) i stypendia naukowe są realne, ale: uczyć się trzeba i poprawek też nie brakuje ( w końcu każda poprawka to dla nich kasa)
szukałam troche ale niestety bardzo mało informacji znalazłam na temat LSW, nawet na tym forum:( więc proszę o więcej :))
Szkoła z gatunku tych, które nastawione są na zysk, a nie na wyedukowanie studenta. Oczywiście dostaniesz papier, ale jeśli liczysz na coś więcej to możesz być rozczarowana.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Studia językowe