Management na WSB NLU

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, dowiedzialem sie niedawno o Zarzadzaniu prowadzonym w pelnym wymiarze godzin w j.angielskim na WSB NLU w Nowym Saczu. Czy ktos mial moze do czynienia z ta uczelnia? Bede widzeczny za wszelkie informacje, bo wyobr studiow to dla mnie jednak istotna decyzja ( ;) ) a amerykanski dyplom brzmi zachecajaco! Niestety nic o tej uczelni nie slyszalem dotychczas. Z gory Dzieki za informacje.
Uuuuuuuuuuuuuuu, jak to WSB to szkooooda gadać, wszyscy studenci stamtąd są beee :P.
Mam dziwne wrazenie, ze jednak nie jest to zbyt obiektywna opinia :P
Ja rowniez sie tam wybieram i juz od pewnego czasu zbieram informacje na temat uczelni. Powiedz tylko, jakich informacji oczekujesz, a postaram sie pomoc :)
Zadnych szczegolnych na wstepie. Chce wiedziec tylko, jaki jest klimat na uczelni, poziom nauczania i czy kadra jest przyjazna oraz profesjonalna?
Jesli chodzi o klimat, to przede wszystkim nie nalezy wierzyc pojawiajacym sie czasami opiniom, ze trafiaja tam tylko zadufane w sobie dzieciaki dzianych rodzicow. To podobno wymysl zazdrosnych ludzi, ktorzy nigdy nie mieli nic wspolnego z ta uczelnia i boli ich, ze nie maja mozliwsci studiowania w takich warunkach. Co do kadry, to podobno sa w swietnych relacjach ze studentami, porwadza ciekawe i ciagle innowacyjne zajecia. Jesli chodzi o poziom nauczania, to chyba wiadomo jak jest - wystarczy zajrzec na strone, czy dowolny ranking.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie