Uniwersytet Zielonogórski filologia angielska ????

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest tu ktos kto studiuje filologie ang. w Zielonej?czy warto tam studiowac?jak tam jest?czy poziom porownywalny np.ze Szczecinem lub Poznaniem?wyslalam tam papiery i juz sama nie wiem czy dobrze zrobilam..!!
ludzie piszcie prosze!!!!!!!!!!!!
;(
nie ma tu nikogo :(
czyli nikt stad nei studiuje w zielonej czyli chyba tam nie zciekawie jest :(
no ja tez zlozylam.. i nie wiem nic ;/
a moze orientujesz sie jak wygladaja egzaminy?ja nie mam pojecia ale mam nadzieje ze podobnie jak w Szczecinie.. ...
mam tylko info z poprzedniego roku o terminie -> http://www.wh.uz.zgora.pl/rekrutacja.html
ale.. reszta... czarna magia :/
tyle to ja tez wiem :(
a w tym egzaminy zaczynaja sie 29.06 jest pisemny i od 30 ustne :(
witam:)ja tez zlozylam na angielski do zielonej ale o egzaminach nic nie wiem.pocieszam sie tym ze jest 60 miejsc...chociaz pewnie ma radosc nie bedzie dluga bo okaze sie ze ponad 200 (co najmniej)zlozylo tam podania...no wlasnie...wiecie moze ile jest chetnych na miejsce??bo ja chce do zielonej!!:(zlozylam tez do Rzeszowa gdzie jest 20 miejsc i egzamin ustny z gramatyki polskiej dlatego nie licze na przyjecie mej osoby do grona szczesliwych studentow UR ....:D...masakra....:)...
ja tez chce do zielonej ..juz na pewno chce :) a przygotowujez sie duzo?ja nie mampojecia ile chetnych bedzie.......mam nadzieje ze konkurencja nie bedzie zbyt dobra ;) A TY?jak zdalas maturke?zdawalas z ang?:) kurcze boje sie a tak nie chce mi sie uczyc :(
matura na 5. ale jak wypadna egzaminy.. mam nadzieje, ze 1/2 bedzie poprawnie ;]
w zeszlym roku bylo 5 osob na miejsce. w tym roku, podejrzewam ze cos okolo 8.
pocieszajace jest to, ze w wawie jest 26 na jedno ;] (przynajmniej na iberystyke)
ludzie ida rozni. z mi znajomych - calkiem dobrzy (z LOI klasy anglojezycznej). ciekawi mnie tylko, czy UZ nie jest ich \'deska ratunkowa\'.
o matko....nie mam szans :(
no co jest
i jak poszedl pisemny? zadanie 6 (slownictwo) bylo masakryczne ;) a poza tym egzamin nie byl jakis specjalny.
no slownictwo najgorsze...kosmos....gramatyka spoko...a z tekstami czytanymi to nie za bardzo mi jakos...zreszta....czuje ze sie nie dostane :( wkurzyly nmie troche examy ustne.....przygotowywalam sie na cos o wiele trudniejszego niz opowiedzenie kilku slow o sobie
Temat przeniesiony do archwium.