Magister, GDZIE?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!

Sluchajcie, w tym roku koncze studia I stopnia z filologii angielskiej w wsjo w szczecinie. Chcialabym wybrac sie na magisterke, ale nie wiem gdzie. Napiszcie mi, jesli wiecie, gdzie warto sie wybrac(najlepiej z wlasnego doswiadczenia). Moga to byc szkoly panstwowe i prywatne. Dzieki z gory ;)
Mycha
mam ten sam problem:/ z tym ze o tyle niefajnie,ze nie zdałam licencjata tydzien temu no i niestety dopiero poczatkiem wrzesnia sprobuje ponownie. Załamalam sie troche bo obawiam sie ze moja dalsza sciezka edukacyjna stoi pod znakiem zapytania :( ale licze,ze jest jakas szansa na pozniejsza rekrutacje. Ktos moze mial podobna sytuacje czy tylko ja taka sierotka?
We wrzesniu jest rekrutacja do Instytutu Filologii Angielskiej Uniwersytetu Wroclawskiego. Wszystkie info tutaj: www.ifa.uni.wroc.pl

pzdr.
Wroclaw, troche za daleko... WSJO w Poznaniu odpisalo mi, ze nabor na magisterke trwa jakos do polowy pazdziernika, z tym, ze to sa studia platne.
Kurcze to teraz to sie boje... Mam nadzieje ze sie wybronie, chociaz nie chce mi sie uczyc sla i metodyki ;(
Zycze powodzenia przy poprawce!!!
Hej! Ja jestem w podobnej sytuacji. Jeśli chcesz się ze mną skontaktować pisz na nr gg: 1[tel]. Pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę