F.niderlandzka kiedy wyniki ?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam ogromną prośbę do wszystkich kandydatów na ten kierunek ,jeżeli wiecie kiedy wyniki lub pojawią się w najbliższym czasie na tablicy ogłoszeń to bardzo proszę dajcie znać, pisałam już do sekretariatu ,ale tam Pani nie umiała niestety udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki ,żebyśmy spotkali się w październiku:-)
bylam dzis w katedrze i oto co sie dowiedzialam:
1. Wyniki beda ok.16 lipca
2. Na liscie jest 5 kandydatow z 28 punktami i bodajze 18 z 26 punktami. (czyli i tak jest wiecej tych kandydatow niz miejsc)
czy jestes w gronie szczesliwych wybrancow Nutria?
ups , w takim razie nie muszę się już wogóle przejmować ,bo z 22 punktami na pewno mnie nie przyjmą. A ja się osioł jeszcze łudziłam :-) A Ty jesteś w gronie szczęśliwców ? :-) Mi pozostaje chyba tylko czekać na wyniki z UAM -u ,lub wieczorowo niderlandzka.Pozdrawiam
Wybacz tego wstrętnego byka ortograficznego ,ale to z pośpiechu i oszołomienia ,ze aż tylu tak dobrych ludzi akurat na ten kierunek chce iść :-)
wyglada na to ze tak - jestem jedna z tych osob ktore maja 28 punktow. ale to glownie dzieki temu, ze zdawalam na pisemnym niemiecki. bo na ustnych dostac dwa razy 5,0 wcale nie bylo trudno :)
No a ja mam 24 pkt... 3.5 z pisemnego i wie piateczki z ustnych...

Zawsze mi zostaja wieczorowe... bo z tego co wczoraj policzylam jest 28 osob ktore maja powyzej 24 pkt, a tych z 24 pkt tez nei jest malo... Z drugiej strony kolezanka z identyczna sytuacja jak moja w zeszlym roku sie dostala.. bo podobno bardzo duzo ludzi rezygnuje mimo ze sie dostaja....
Wiec trzymajmy kciuki :-)
Moze i z 22 punktami sie uda....

Buziaki i zycze wszystkim powodzenia:-)
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę