kto sie dostal na Uwr??????

Temat przeniesiony do archwium.
Wpisujcie sie wy wszyscy ktorzy okazali sie tymi szczesliwcami ktorzy dostali sie na anglistyke do Wro. Poznajmy sie, w koncu bedziemy studiowac razem 5 lat (jak dobrze pojdzie:)
ja sie nie dostałem
ja sie dostalam, na pewno pojdzie dobrze :))) pozdrawiam serdecznie!!
ja sie dostalam na niderlandystyke - to w tym samym budynku. bede pietro lub dwa nad wami :)
Hej, ja też zdawałam na niderlandystykę... są już wyniki??? Mogłabyś mi powiedzieć, czy zawiadomienie dostałaś pocztą, czy sprawdzałaś w Instytucie? Jakoś średnio chce mi się tam jechać i wolałabym zaczekać na zawiadomienie listowne... No i najważniejsze, acz niedyskretne :P - ile miałaś punktów? Boję się, że się nie dostanę, bo mam dwie piątki z ustnych, ale 3,5 z testu :/
Gratuluję, że się dostaliście ale naiszcie prosze z jakimi ocenami??? Z góry dziękuję!
w dziekanacie mowia, ze wyniki z nider. maja byc w czwartek. ale na 3 pietrze wisi lista i mozna zadac sobie trud i policzyc, czy sie zalapalo na pierwsza 20tke. sa 4 osoby, ktore maja 28 punktow z ustnego i 19, ktore maja 26, w zwazku z czym katedra chyba wystapi o zwiekszenie limitu przyjetych.
tak mowia w dziekanacie w kazdym razie.
a chodzi Ci Fuki o niderlandystyke czy anglistyke?
nie dostalam jeszcze zawiadomienia, ale jestem w gronie tych czterech osob, ktore maja po 28 punktow :) wiec chyba moge juz powiedziec ze studiuje na niderlandystyce? :)
Chodzi mi o anglistykę sorki za nieścisłość:)
4(pis) 4,5(ang ustny) 3:(pol ustny) pozdrawiam!
wynki z nider. juz sa na stronie kfn
moge oficjalnie powiedziec, ze jestem studentka pierwszego roku niderlandystyki :)
ja tez :)
To byłem blisko (moze nie tak bardzo blisko ale nie daleko)
3,0 (ang. pisemny)
2,0 (ang. ustny)
4,5 (pol ustny)
Wygląda na to, że gdyby nie angol ustny to moze byłbym studentem 1 roku:( eh
wiem, ze jedna z moich kolezanek miala 3 x 3,0 - zdala egzamin, ale za slabo i przyjeli ja tylko na wieczorowe.
a moje oceny to 4,3,4 i... jestem!!!:)))))))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

Zostaw uwagę