Zostać wolnym słuchaczem...???

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć mam ważne pytanie...
czy po niezdaniu egzaminów uniewersyteckich można się jeszce załapać na wolnego słuchacza czy nie... jeśli tak to co należy zrobić, jakie warunki trzeba spełnic??? Piszcie plise z góry dzięki:)))
jeśli nie zdałaś polskiego, możesz się jeszcze załapać do kolegium w mniejszym mieście
Chodziło mi o UAM tam był jedynie test z j. angielskiego. Jeśli zdałem to czy jets cień szansy by załapać się na tego wolnego słuchacza? I co trzeba zrobić???
A tak przy okazji to jestem chłopakiem:) Czekam na odpowiedzi HELP ME PLISE!!!!!!!
na UAMie oficjalnie nie ma czegos takiego,jak wolny sluchacz.Ale jesli

dogadasz sie odpowiednimi osobami..czego osobiscie nie

pochwalam.Poza tym jesli juz jestes wolnym sluchaczem,musisz

przygotowac sie na \"niezbyt mile\" traktowanie...Niektorzy profesorowie nie

uznaja w ogole wolnych sluaczy,wiec zastanow sie dobrze.
DO poinformowanej! Nie ma czegoś takiego:(??? a o jakie dogadywanie się chodzi??? mam nadzieję, że nie mówisz tu o kopertówen bo ja nie mam zamiaru popierać takiego procederu... a skoro wykładowcy nie uznają wolnych sluchaczy to jak nabrać praw studencjich?? bo z reguły dzieje sie tak po 2 roku... odpisz plise
To jak to w koncu jest studenci UAM napiszcie coś plise!!!!!
np. na UWr. nie ma w ogole na kierunkach filologicznych takie czegos jak \"wolny słuchacz\" i z tego co słyszałam na innych uniwerkach na fil. tez raczej nie.... najpierw zadzwon do dziekanatu i zapytaj sie badz osobiscie (jesli masz mozliwosc) udaj sie tam...
pozdrawiam :)
Cześć! Powiedzcie mi czy na pewno na filologii UAMie nie można zostać słuchaczem?? To jest moja jedyna szansa!! Z góry dzięki!
zapytaj koniecznie w dziekanacie! chociaż mi się wydaje, że na filologiach grupy są i tak za duże i nei chcą ich dodatkowo powiększać...
hmm ale w sumie to chodzi mi o college..
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę