do kogoś kto doradzi.

Temat przeniesiony do archwium.
Mam FCE , bo do CEA nie podchodziłam jeszcze . No i zdany egzamin do NKJO. mature z ang na 5. Ale jak myślicie czy zrozumiem wyklady po ang. TV ogładam i gezety czytam. Podzielcie sie wrażeniami .
Oczywiscie, ze zrozumiesz! Jezeli zdalas egzamin. to oznacza, ze jestes na takim poziomie zeby bezproblemowo uczestniczyc w wykladach. Spoko bedzie! A do ktorego NKJO sie dostalas?
>No i zdany egzamin do NKJO(...) czy zrozumiem wyklady po ang.

Logyka! :-) NKJO sama uznalo, ze jest Pani przygotowana do uczestnictwa w zajeciach.
ja też się martwię że nie nadążę za wykładami po angielsku (UŁ), bo u mnie z listeningami nigdy nie było najlepiej..na FCE i CAE oblałam tą część.. ale skoro tyle osób sobie radzi to może nie będzie tak źle...
pozdrawiam;)
dzięki jelonka
Agus! poczekaj, jak ja do Ciebie napisze na maila! Dostalas sie i na pewno bedzie dobrze! Ja tez z listeningu orlem nigdy nie bylam, a jednak jakos przeszlam te 2 pierwsze lata (UŁ). Trzymaj sie i (na razie przynajmniej) nie mysl! Pa!
ja wolę myśleć na zapas:)) jestem optymistką, ale troszkę się boję czy dam radę nadążyć za lektorami..wprawdzie na kursach językowych zawsze dawałam radę....
zobaczymy jak to będzie:) szkoda ze w necie nie ma nigdzie treści wykładów ...;/
pozdrowionka.
Odwagi! wszystko sie uda:) Osobiscie samodzielnie uczylam sie angielskiego, po 2 latach zapisalam sie na kurs. W technikum nigdy nie mielismy angielskiego. Zdalam do NKJO i skonczylam calkiem niezle w 1997 roku. Wszystko jest mozliwe. Take heart and remember never ever give up!

Good luck:)

Thea
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę