szanse na dostanie sie na UJ, UWr vs UJ

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Mam dwa pytania:
1) Jakie sa szanse na to, ze dostane sie na UJ? Moje wyniki to:
-polski rozszerzony 84%
-angielski rozszerzony 94%
2) Gdzie filologia angielska jest lepsza - na Uniwersytecie Wroclawskim czy na Jagiellonskim?
Witam,
Szanse masz małe drogi internauto, bo wszyscy czekali na wyniki z krk. Mam wielu znajomych, którzy dostali się na UJ i UP. Teraz kurczowo trzymają się UJ, bo to uczelnia z tradycjami, chociaż wg mnie od wielu lat "jedzie na opinii". UWr to uczelnia reprezentujaca jeden z najwyższych poziomów w kraju, pomimo tego, ze cały czas się rozwija. Na Twoim miejscu postawiłabym na Wrocław :D
Dzieki za odpowiedz.
Wlasnie roznie opinie czytalem i slyszalem na temat tego kierunku na UJ (chocby na tym forum), dlatego pytalem. Wiele osob mowi, ze - paradoksalnie - na Jagiellonskim jest nizszy poziom anglistyki niz we Wroclawiu.
Na UJocie jestem 132 i raczej nie mam co liczyc na to, ze 82 osoby zrezygnuja ;-) dlatego zlozylem dokumenty do Wroclawia. Pozdrawiam.
Dzieki za odpowiedz.
Wlasnie roznie opinie czytalem i slyszalem na temat tego kierunku na UJ (chocby na tym forum), dlatego pytalem. Wiele osob mowi, ze - paradoksalnie - na Jagiellonskim jest nizszy poziom anglistyki niz we Wroclawiu.
Na UJocie jestem 132 i raczej nie mam co liczyc na to, ze 82 osoby zrezygnuja ;-) dlatego zlozylem dokumenty do Wroclawia. Pozdrawiam.
Dostałam sie właśnie dziś na Uniwersytet Jagielloński na fil.angielską.... Dokumenty wysłałam już do Wrocławia bo byłam pewna,aby tam iść. Ale teraz gdy udało się z UJ dama nie wiem co zrobić..... Proszę o jakieś rady.....

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia