English Universities... Aberdeen

Temat przeniesiony do archwium.
Hi everyone :)

I would like to ask if anyone is gonna to study at Aberdeen University or maybe somebody is already there? I need a piece of information. How's there? What about the level? Is it sure that we can get a loan for studies and pay for it later? Anyone who knows anything please let me know. I'll be grateful for any information.

Ps. Which other universities are as well as good and friendly for international students according to u? Please write something about the courses and universities which u have already chosen or which u r goin' to choose.

Best regards,

Martine
czytaj ten topik "studia w uk z nową maturą" tam kazdy pisze wiele ciekawego i nie musisz walic po angielsku ... to polskie forum
Thanks. I've already read it. However, I don't see there anything which concerns Aberdeen University. Anyways, it's up to me if I wanna write in english or polish. You should get used to it cos in Uk u won't speak polish too much.. of course I think about other places than London ;p

Take care,

me
Of course it's up to u, however... forum internetowe to forma komunikacji, skoro piszesz w innym jezyku niz reszta to oczekujesz ze w jakim jezyku beda Ci wszyscy odpowiadac? :) Ty po angielsku, a reszta po polsku, czy oczekujesz rozmow po angielsku? :)) Jesli chodzi o Aberdeen to wejdz na szkocja.net, tam duzo osob studiuje w Aberdeen:) pozdrawiam.
po za tym aberdeen to chyba szkocki uniwer o ile mi sie zdaje...
Thanks cricott :) sure I prefer english but.. rozumiem , ze nie kazdy ma ochote pisac po angielsku. It's just my passion so I do it :) I've found out a few things about Aberdeen.. Obviously it's in Scotland. Anyways, I've discovered sth: (webcams from Aberdeen)
check it out if u do fancy: http://www.aberdeencity.gov.uk/acc/YourCity/webcam/
wlasnie dla takich polakow nie chce sie wracac do Polski...jestes totalna penera...masz angielskie forum obok a na polksim o zagranicy piszesz penerska angielszczyzna...nie masz wstydu i jebiesz makaronizmy...przykro mi z twojego powodu...coraz wiecej polakow wraca z anglii i zaczyna "spikac" po polsku...dla mnie to szczyt wiejskiej glupoty i ty jestes wlasnie na topie you stupid ashole...wlasnie tak to brzmi...glupia penero...jak ktos chce to niech pisze cos na maila... [email]
Tak z ciekawosci, co to jest "penera"? Polski slang jest mi calkowicie obcy.
Z kontekstu wynika, ze to nic dobrego.
Eliot nie przesadzaj, to ze ktos pisze sobie po angielsku nie daje Ci prawa mowic o nim "stupid asshole"i go wyzywac :>. Prawda, ze wielu Polakow za granica zapomina polskiego zanim dobrze zaczna mowic po angielsku a potem szpanuja tym w Polsce, no coz.. swiadczy to o ich poziomie, ale martine raczej sie do nich nie zalicza, choc nie wiem czemu ma sluzyc pisanie na tym polskim forum po angielsku:>.
PS tez nie wiem co oznacza penera ;)
penera to z tego co ja slyszalem to obraźliwie o prostytutce albo puszczalskiej :)
a tak na marginesie to zgadzam sie z tym kolesiem od penery ;]
ej mam pytanie : po co universytetowi w edynburgu jest potrzebne 80% overall :) przecierz to glupota... jak ktos ma 80% mat i geo i 90% anglik to po cholere mu 75 % z polskiego . ja np. za cholere nie mam juz szans zeby miec nawet 50% z polaka.... czy to przekresla moje szanse tam ?? przeicerz polski nie jest do niczego mi potrzebny na studiach za rubierzą ;)
Witam Eliot,

Nie widze nic zlego w uzywaniu jezyka angielskiego, jestem tolerancyjna dlatego ostatnie moje posty pisalam w wiekszosci po polsku. Przykro mi, iz uzywasz takiego jezyka a nie innego, powinienes zastanowic sie troche nad tym.

Pozdrawiam,

Martine
Wiesz co Eliot, Ty to jesteś arcy pener... masz penerskie forum obok a na polskim piszesz penerską polszczyzną... nie masz wstydu... przykro mi z Twojego powody... coraz więcej Polaków "jebie" penerszczyzną... dla mnie to szczyt głupoty i ty jesteś właśnie na dnie Ty "głupi dupku"... właire tak to brzmi... prymitywny nikczemniku...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa