Studia na Royal Holloway,jak tam sie studjuje?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, chcialam zapytac czy ktos wie moze jak jest na Royal Holloway University of London? Jaki jest tam poziom nauczania, czy jest mozliwosc znalezienia pracy w okolicy Uni? Wszelkie info mnie interesuja.

Z gory dzieki!
Pozdrawiam.
hello!

JA studiuje na Royal Holloway, we wrzesniu zaczynam 3 rok. Jestem bardzo zadowolona z uczelni, jest jedna z najlepszych uczelni. w klasywikacji w pierwszej 10. wykladowcy wiekszosc sa kompetentni i maja tutuly prof. dr. czy tez mgr. Nauczanie jest na poziomie. Inne niz w Polsce zdecydowanie. Poza tym jest touczelnia, Uni of London, Dyplom z owej uczelni uznawany jest na calym swiecie, bez koniecznosci jego nostryfikacji, co nie jest zawsze mozliwe w stosunku do innych uczelni brytyjskich. Jesli masz jakies pytania mozesz pisac, ja osobiscie bym polecala. Jesli chodzi o prace, Egham jest male. Masz 40 miut do centrum Londynu. Wiec prace tutaj trudno jest znalezc, czasami oferuja na uczelni, no i wkafejkach ale musialabys jak najszybciej zanim zacznie sie rok akademicki, bo w ciagu roku wszystkie prace sa juz wypelnione. Ale np. w Staines jest juz latwiej, jest bardzo blisko..
Z tego co zaobserwowalam to nie ma tam jeszcze duzo Polakow. znam kilku..
Czesc Lenaa
Czy cos sie orientujesz na temat szkol podstawowych i srednich w UK.W sierpniu
obaj moi synowi przyjezdzaja tutaj i jestem pelny obaw. W zasadzie zapisalem ich do szkol ale martwi mnie wyrownanie poziomu jezyka , kolka zainteresowan , a takze wybor przyszlego zawodu.

Milego dnia
Dan

Zostaw uwagę