Middlesex University

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie!
Dosatej się na studia political and International Realtions w Londnie na Middlesex University. Przekopuje internet w poszukiwaniu opinii ludzi o tym univ, ktorzy tam się uczyli/uczą, mają znajomych lub kiedykolwiek slyszeli jakąkolwiek opinie o Middlesex. Jeśli macie cokolwiek do powiedzenia w tej sprawie napiszcie coś od sibie. interesuje mnie wsyztsko. Opinia ludzi o uniw, wykladowcach, warunkach WSZYSTKO!!

mam nadzieje, że mi pomożecie :D
Z góry dzieki.
[email]
Hej!rnrnTak się składa że mnie też pogratulowali dostania się :) Jednak ja na filologię angielską i na angielski z psychologią.. To mój nr gg jesli chcesz to z chęcią pogadam 2919764. Pozdrawiam!
ludzie nie marnujcie sobie zycia, ten uni to jeden z wiekszych przekretów jakie edukacja widziala.
ludzie nie marnujcie sobie zycia, ten uni to jeden z wiekszych przekretów jakie edukacja widziala.
do "sdsdasdas" dlaczego ak uwazasz? napisz cos wiecej na ten temat, rozwin. Bedzie jasniej.
ja slyszalam ze nie jest za dobry... moze dlatego go niedawno odremontowali zeby sciagnac ludzi? nie no, zartuje. Sprawdz jaki wskaznik na 24 dostal twoj kierunek, bo jedne uniwersytety maja lepsze TO, a inne TAMTO. Moja kolezanka robi tam magisterke z translacji i jest zadowolona. W ogole gratuluje i zycze udanego studiowania. A ja we wrzesniu zaczynam International Business na Westminster University:)
hej meg2000, to może w takim razie orientujesz sie gdzie warto studiowac w Uk, mnie interesuja uczelnie w Londynie.Mam licencjat z filologii angielskiej i chcialabym kontrynuowac dalsza nauke w Wielkiej Brytanii. Myslalam o Middlesex Univ. i tez o translation studies jak twoja kolezanka. moglabys mi powiedziec czy twoja kolezanka tez jest po filologji ang. i jakie wymagania musiala spelnic by sie dostac na ten kierunek? z gory dzieki-)

podaje swoj adres: [email]
Ha!
Nie ide na Middlesex. mala zmiana w planach :d
Wole Westminster univ :d

[email]

Buziaki, dzieki za odp
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą