London Metropolitan-studia od lutego

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o kontakt osoby ktore studiuja, maja zamiar studiowac na London Metropolitan.Slysze tu nezbyt pochlebne opinie o tym miejscu a przeciez studiuje tam tysiace studentow z calego swiata placac jak dla mnie kosmiczne fees.Co z ty mmiejscem jest nie tak prosze o opinie komentarze.Z gory dziekuje
Hej!przyłączam sie do pytania, też zastanawiaja mnie komentarze na temat tego uniwersytetu, tym bardziej ze być może to na nim bede kontynuowac edukacje, co wiece to jeden z nielicznych ktory posiadal oferte która ,mmnie zainteresowała, zatem co jest nie tak? dziękuje za jakiąś podpowiedź.
LondonMetropolitanToToatalnaPorazkaZlozylamPapieryNaSemestrWiosennyODLutegojuzNaPoczatkuGrudniaIDoTejPory10LutyNieDostalamZadnejOdpASemestrJuzSieZaczalNaSzczescieZaczelamJuzNaInnejUczelni.NO COMMENT skonczeni idioci!AKontaktZnimiNieMaSensuBoBrakJestKomunikacjiWewnatrzUczelniNIEPOLECAM
też jestem zainteresowany studiami na Met; na wydziale architektury; proszę o kontakt jeśli ktoś z zainteresowanych studiami w ogóle w Londynie(a szczególnie na Met)będzie miał jakieś ciekawe informacje, opinie itd.

Zostaw uwagę