Hej!!!
Mam na imię Liz i chcę studiować w U.K. Nie wiem dokładnie gdzie ale mam kilka uczelni na oku. Jeśli ty też jesteś zainteresowany uczelniami w Anglii to napisz do mnie, a ja z miłą chęcia porozmawiam na ten temat. A może razem zaplanujemy wujazd na studia. Jak to mówią " who knows ".
Mój nr [gg]
Mój adres maia: [email]
Mój adres yahoo: [email]
Mód login na skype: dzubasek1988
witaj tez jestem zainteresowana studiowaniem w angli,myslalam zeby zaczac od zerowego roku ale nie zabardzo sie orientuje co trzeba spelniac zeby go rozpoczac
eleonoraxx
28 gru 2006
No hej widze ze nie tylko ja sie tym interesuje.......wiesz poweim ci ze tez nad tym myslalam ale wiekszosc uczelni wymaga certyfikatu potweirdzajacego znajomosc jezyka wiec w takim wypadku jesli masz ten certyfikat to rok zerowowy jest nie potrzebny..jesli chcesz pogadac to napisze na moje [gg] :liz
eleonoraxx
29 gru 2006
hej jeszcze ejdno ......gadalam z takim fajnym chlopakiem i on mi pwoeidzial ze na wiekszosci uczelni jest mozliwe zapisanie sie na rok zerowkowy ale jak to nazwal jest to wyrzucanie kasy w bloto ...no i ja tez tak mysle .......a poza tym wydluza cie sie ten okres studiowania wiec wiesz decyzja nalezy do ciebie
chibi_freak
08 sty 2007
Witaj bratnia duszo!
Też mam ambicje by studiowac w UK (teraz jestem w klasie maturalnej) ale nie wiem jakby sie do tego zabrac... i do tego wszyscy moi znajomi mowia ze to nie ma sensu, a ja ze ma i bede tam studiowac. Chetnie przydaloby mi sie wsparcie od osoby o podobnym nastawieniu ;) O jakich uczelniach myslisz? i jakich kierunkach? odezwij sie na mojego maila [email] a jak tego nie zrobisz to ja sie odezwe do ciebie ;D We are gonna rock UK's world :D
Hewer
10 sty 2007
No to skończcie lepiej planować i zacznijdzie działać, bo deadline mija 15 stycznia. Zostało wam 5 dni...
hej wam ja juz jestem po wyslaniu aplikacji ale tyle strachu co ja sie najadlam to masakra, ale bylo warto czekam na jakis kod czy cos takeigo. co do wysylania aplikacji to mozna to robic do licpa jak sienie myle ale po 15 stycznia bedziecie uznawani jako kandydat tylko w drugiej turze...........jak cos to na gorze macie moj adres i gg to piszcie postaram wam sie pomoc i wytlumaczyc wszystko \szczegolowo ;) bo tu to nie ma sensu....nom i co jeszcze powodzenia
Hewer
13 sty 2007
Gratuluję i trzymam kciuki ;)
Zapraszam też na forum British Council. Mamy tam sporą grupę osób, które wysłały już aplikację i chętnię pomogą wszystkim potrzebującym ;)
www.britishcouncil.pl/forum
eleonoraxx
14 sty 2007
thx mam nadzieje ze wsyzstko sie uda a tak a pro po tu szukam jeszcze informacji na temat student loans ale cos jak narazie to caly czas znajduje odnosniki do stron ktore sa jzu nieaktywne .....bo student loan pomogl by mi i to nie dosc ze na oplacenie uniwerku to jescze na zycie ale coz jak narazie to sczytam tylko puste inf z odnossnkiem do stron ktore nie istnieja albo sa dostepne tylko dla mieszkajacych w uk ...jak macie jakies inf na ten temat to dajcie znac
Laurrra
14 sty 2007
Szczerze mówiąc mam podobny problem. :)
eleonoraxx
14 sty 2007
a myslalam ze to tylko ja taka madra jestem ze wysylam aplikacje apozniej sie tym martwie hihi
Jako studenci z UE od rzadu brytyjskiego mozemy dostac tylko pozyczke na pokrycie czesnego. Jesli chodzi o utrzymanie sie, to niestety, ale musimy placic z wlasnej kieszeni...
eleonoraxx
14 sty 2007
wiem o pozyczce i nawet wyczytalam ze mozna dostac wieksza niz L3000 tylko pozniej to splacac w razie czego to ebdzie cos
eleonoraxx
17 sty 2007
dostalam welcome letter z ucas czyli wszystko gra :) teraz jedynie trzeba pieniazki szykowac i dostac sie :D
haha a z tym bedzie problem ale trzymajcie kciuki :)
eleonoraxx
29 sty 2007
no kurcze wszyscy juz jakies oferty dostali tylko nie ja :( wsumie wam powiem ze to nawet lepiej bo zaczelam sie zastanawiac nad hiszpania :P
eleonoraxx
04 lut 2007
dostałam sie do bristolu he he asie ma farta
eleonoraxx
04 lut 2007
aha i jeszcze jedno jakby ktos skladal do shefiled ,liverpoolu, newcastle albo wlasnie bristolu tam gdzie ja dostalam oferte to odezwijcie sie na moje gg :) chetnie pogadam z kims kto ma zamiar tam studiowac